Не бееее, македонка во Red Light District

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
@leandra, девојчево ми е познато од некаде. :cautious:
--- надополнето: 20 октомври 2013 во 11:43 ---
Сега гледам дека в'в Виена млади македонски момци предлагат секс на богати господа срешту заплаштане.
И они наверно са от новите б'лгари с пресен пасош:P

Еми да, момчето ми. Всички боклуци изпратихме ги у вас.

Сега гледам дека в'в Виена млади македонски момци предлагат секс на богати господа срешту заплаштане.
Ти каде ги виде водеше статистика за вашите?:pos:

Шо ставате бе вие у тоа пасошите? :cautious:

Луѓе не се инатете.Чупево е македонско.Нема врска со ниту една друга нација.Туку ме разочаравте кајганџии.Очекував од вас да дознаете од каде е девојчево,но наместо тоа вие одма ја направивте бугарка.Јасно е дека девојчево е македонка и воопшто не ја осудувам за тоа што го работи.И онака на никого не му пречи со нејзината работа и од никого не бара на заем како многу спонзоруши тука.

Луѓе не се инатете.Чупево е македонско.Нема врска со ниту една друга нација.Туку ме разочаравте кајганџии.Очекував од вас да дознаете од каде е девојчево,но наместо тоа вие одма ја направивте бугарка.Јасно е дека девојчево е македонка и воопшто не ја осудувам за тоа што го работи.И онака на никого не му пречи со нејзината работа и од никого не бара на заем како многу спонзоруши тука.

Ако е јасно дека е Македонка еден ќе ја познаеше. После недела дена никој да не каже име и презиме тоа во Македонија не е можно. Значи она е или бугарка или Романка. Македонка сигурно не е.

Ако е јасно дека е Македонка еден ќе ја познаеше. После недела дена никој да не каже име и презиме тоа во Македонија не е можно. Значи она е или бугарка или Романка. Македонка сигурно не е.

не беееее

Добро шо се инатиш, најди ја по име и презиме или не бекај за џабе.

јор банана нот мајн :ROFLMAO:

јас кога би го знаел идентитетот не би го објавил - да бидиш сигурна......девојчево си има свој живот,нека си тера,нема што јас да му отворам пат на сеирџии кои немаат друга работа......или ако ја бараме да и доделиме златен венец,плакета,диплома - да се потрудам,еве сега тргнувам со бајсикло за Амстердам,ќе ги испитам сите до една со задоволство

јор банана нот мајн :ROFLMAO:

јас кога би го знаел идентитетот не би го објавил - да бидиш сигурна......девојчево си има свој живот,нека си тера,нема што јас да му отворам пат на сеирџии кои немаат друга работа......или ако ја бараме да и доделиме златен венец,плакета,диплома - да се потрудам,еве сега тргнувам со бајсикло за Амстердам,ќе ги испитам сите до една со задоволство
Онда не збори ич.

Не е бугарка оваа вика Е банана баш со македонски нагласок
Точно дека на бугарски е "банан". Меѓутоа во ситуацијата госпожата очајно се обидува да зборува "инглиш", затоа употребува банана.
Нагласокот е типично бугарски. Ако не сте слушнале како зборуваат Бугари, а нарочито Бугарки, ве молам, не коментирајте.
"Малава" е Бугарка.
За друго не, ама за да определам дали е некој Бугарин или Македонец ми е доволно да го слушнам изговорот на неколку збора.
Она "не беее.." заедно со интонацијата е типичен изговор од страна на бугарка која се обидува да шмизла.

Ако не верувате пратете некој да провери. :)

Platete karta i letnete do Amsterdam i doznajte na lice mesto od kade e..Golem *** od kade bila i sto rabotela,

Her Life
Her Choice
Her Mistakes
Not Your Business

Точно дека на бугарски е "банан". Меѓутоа во ситуацијата госпожата очајно се обидува да зборува "инглиш", затоа употребува банана.
Нагласокот е типично бугарски. Ако не сте слушнале како зборуваат Бугари, а нарочито Бугарки, ве молам, не коментирајте.

"Малава" е Бугарка.
За друго не, ама за да определам дали е некој Бугарин или Македонец ми е доволно да го слушнам изговорот на неколку збора.
Она "не беее.." заедно со интонацијата е типичен изговор од страна на бугарка која се обидува да шмизла.

Ако не верувате пратете некој да провери. :)

Не е Бугарка, воопштпо нема Англиско Бугарски Акцент, живвев и работев во Бугарија 6 години :) на работа бидејки официјален јазик беше англиски ги слушнав сите можни бугарски акценти , но ниту еден не е сличен на овој кој го зборува девојката е стандардно македонски. Бугарите по стандард учат лош англиски на пример McDonalds ( МакДоналдс) наместо МекДоналдс . Исто L го изговаарат многу меко . :)

А ти имаш ли доказ дека е Бугарка, па не ни даваш да збориме дека е македонка? Може е велешанка........

Ќе ја препознаел некој, нема грешка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom