И најдов малечок недостаток :S кога се оди фул скрин (Ф11) и се оди нагоре со маусот не излегуваат останатите табови како што е тоа средено кај мозила.
Море ситничар

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И најдов малечок недостаток :S кога се оди фул скрин (Ф11) и се оди нагоре со маусот не излегуваат останатите табови како што е тоа средено кај мозила.
NOT!!!Откако почнав да користам интернет користев Опера, бев заколнат опера јузер, дури имам и Профил на Opera Community, ама откако го инсталирав Chrome, повеќе не се враќам на Опера, НЕ Е ПОБРЗА од Chrome, (а на бавен интернет Мозилата е најбрза.)
Има премногу страни кои не ги прикажува како шо треба, а помеѓу нив е и ФЕЈСБУК.
Пред година и пол или две, кога беше наездата со апликации на фејсбук, јас не објавив ниту еден пост од некоја апликација, баш заради тоа што Опера не ми ги објавуваше постовите од апликациите.
Ја почитувам опера само заради Опера Мини за на мобилен телефон.
Користете Google Chrome dev channel и ќе видите колку е побрз од Опера и од стабилната верзија.
NOT!!!
Chrome освен брзината немаше НИШТО друго. Откога излезе Opera 10.50 сеа Chrome ни тоа го нема :helou:
Не знам кој ѓавол ме натера најновиот апдејт да го направам на операва, ама ај.
Ја инсталирав им ме заебава јутубот евр синс.
Го симнувам тоа шо ми го бара, го инсталирам и пак коа ќе уклучам, пак ми праи вака.
Ме напиња веќе.
Помош барав уствари, шо да и праам![]()
Напраив вака и коа ќе пуштам едно видео, се е океј, ама ако кликнам на друго се прави така и ако сакам да го гледам мора да одам на каналот...Симни ги следниве три работи.
- Flash Player Uninstall Tool
- Flash Player за Internet Explorer
- Flash Player за останати прелистували (Firefox, Opera, итн.)
Исклучи ги сите прелистувачи, и стартувај ги алатките по истиот редослед.
Напраив вака и коа ќе пуштам едно видео, се е океј, ама ако кликнам на друго се прави така и ако сакам да го гледам мора да одам на каналот...
Нема врска, ќе се снаоѓам некако ако нема решение..
Фала у секој случај. :smir:
Пробај уште да исчистиш кеш и колачиња.
ако не е од опера, зошто youtube работи со Мозила?... имено проблемов е до нив а не е до опера![]()
resenie
instalirajte chrome