Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
се ми се јасно само не зш уште плачете по боатенг???
ете нели мартина плачеше по бившите играчи сега и вие по неа...
дај олабавете со тој манекен веќе... :facepalm:
сите знаеме зш си отиде, како си отиде и како играше пред да си отиде.. даде два гола и ајде ете го подобро ќе биде, како не.. што ќе биде подобро.. не можеш ти да го рамниш тој боатенг што го знаевме првите 2 сезони и тој лани.. исто ко кака што не е тој во наше време и тој сега.. тоа е тоа.. ајде сега ќе жалиме што го нема, а еве да го имавме? ќе сменеше ли неш кога цела компанија игра лошо..?

Poveketo tuka na forumov,vklucuvajki me i mene,po Boateng taguvaat edino sto ne igrase sredina so De Jong i Montolivo.barem edna polusezona da igrase konstantno na taa poziciaa.a vaka kako poluspic ili krilo bese totalno utka,se gubese,realno i nemase tehnika i brzina za tie pozicii.e sega dali Boateng baral da ima takva uloga ili pak Alegri insistiral na toa,neznaeme.Ali,kako i da e,vo prviot slucaj ispaga deka nema glaven i odlucuvacki zbor vo sostavuvanje na timot,ili pak stvarno ne uvidel deka pravi greska i ne go biva za tie pozicii.

според твојава логика и алегри е вој тој кош

па да и Алегри спаѓа во тој кош, само некогаш работите не одат како што треба, па смена на тренерот е неопходна .. ма да во вашиот случај мислам дека најголем кривец не е Алегри ;)

Што е многу многу е, 3 натпревари за втор жолт ради приговор.. Исто не ебеја ваке и со Ибра по 3 натпревари сеа и со Балотели, сигурно сеа од Милан ќе испратат жалба и ќе му намалат на 2 натпревари...

Сеа ќе видимо како ќе функционира нападот без Бало, со Матри и Робињо :)

и.. поставеноста на одбраната
1374077_614556461928153_2038314973_n.jpg

Кој кого варди? o_O

Добро бе, не прочитавте дека Балотели е казнет за НАВРЕДА на судија, не за приговор !!

сите знаеме зш си отиде, како си отиде и како играше пред да си отиде.. даде два гола и ајде ете го подобро ќе биде, како не.. што ќе биде подобро.. не можеш ти да го рамниш тој боатенг што го знаевме првите 2 сезони и тој лани.. исто ко кака што не е тој во наше време и тој сега.. тоа е тоа.. ајде сега ќе жалиме што го нема, а еве да го имавме? ќе сменеше ли неш кога цела компанија игра лошо..?

Ovoj komentar se odnesuva na mene. Znaci ja samo rekov deka donesuvanje na Matri namesto Boateng bese greska(ogromna). I deka pricinite poradi koi lani boateng bese konstantno pljukan od 90% clenovite tuka, sega gi pokazuva i Balotelli, no nikoj ne pljuka po nego.
Ete toa bese, nit placam po boateng, niti pak po bilo koj bivs igrac (osven Silva, moram da priznaam :D ) tuku samo ukazuvam kolku idiotski se zborese za nego("maneken") cela 2012/2013 godina. Toa e toa, nisto povekje ... ne treba da vikate deka placam ili nesto slicno, bidejki nema nikakva pricina da se gleda u minato . Svrsen cin e toa, nema vrakjanje.

Ovoj komentar se odnesuva na mene. Znaci ja samo rekov deka donesuvanje na Matri namesto Boateng bese greska(ogromna). I deka pricinite poradi koi lani boateng bese konstantno pljukan od 90% clenovite tuka, sega gi pokazuva i Balotelli, no nikoj ne pljuka po nego.
Ete toa bese, nit placam po boateng, niti pak po bilo koj bivs igrac (osven Silva, moram da priznaam :D ) tuku samo ukazuvam kolku idiotski se zborese za nego("maneken") cela 2012/2013 godina. Toa e toa, nisto povekje ... ne treba da vikate deka placam ili nesto slicno, bidejki nema nikakva pricina da se gleda u minato . Svrsen cin e toa, nema vrakjanje.

не бе па ти.. ако беше потенцирано за ќе те означев тебе а не вака :)
муабетот ми беше општо.. за тоа дека матри дојде и ја се сложувам.. реков дека нема да го потценувам пред време ама досега богами траоре поубаво изигра додека беше тука отколку матри..
добро.. боа беше мн погрешно користен.. тоа сите го знаеме, а тука му беше и нагонот да шутира неконтролирано.. го имам кажано и па ќе го повторам дека од 100 шута цела сезона не можеш едноставно да дадеш само 2 гола.. можеше тие шутеви барем 1/8 да ги направи асистенции - е тогаш ќе биде др приказна и немаше ни да си оди ни ниш.. а манекен сам си се направи за жал.. исто како и балотели и ел ша и сите тие со четките.. колку и да ми се драги, жал ми е ама малце нека се огледаат на сега веќе пензионираните наши легенди - ретко кој некој од нив имал чудна фризура или па чуден лајфсатајл и им фалело ли неш? :unsure:
баш е јако како може некој фудбалер за време од една сезона од еден од омилените да ти стане еден од најнеомилените.. а бало полека полека нека пази да не го фаќа тој воз.. оти кај б&г нема 5-6.. одма се лета од тимот кај нив па кој сакаш биди..

боатенг лани даде 2 гола цела сезона , балотели со најлоша игра даде 3 гола у 3 кола и сеа ти го споредувап боатенг со балотели , или си глуп или незнам шо да кажам
--- надополнето: 24 септември 2013 во 12:36 ---

боатенг лани даде 2 гола цела сезона , балотели со најлоша игра даде 3 гола у 3 кола и сеа ти го споредувап боатенг со балотели , или си глуп или незнам шо да кажам

tumblr_msio4lSmwp1rj86b9o2_250.gif

ај ај.. :P
не можеш така лесно да ме изпровоцираш.. особено не поради фактот што не навиваш за милан па не можеш ни да ја сфатиш целата раб :)
велики позз комши

Морам да признаам убаво му изгледа фризурата :D

6095.jpg

Го личи за манекен ама не смее да ги прекрши божјите заповеди.:icon_lol:

Kaka_and_Lula.JPG

http://www.milannews.it/altre-notiz...ntolivo-e-de-sciglio-verso-il-recupero-123880
Saponara trained regularly with the rest of the squad at Milanello today.

Probable line-up vs. Bologna (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, Constant; Poli, De Jong, Muntari; Birsa; Matri, Robinho.

ај ај.. :P
не можеш така лесно да ме изпровоцираш.. особено не поради фактот што не навиваш за милан па не можеш ни да ја сфатиш целата раб :)
велики позз комши
Па ни Марли не навива за вас а постојано ве провоцира :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom