Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како да станеш славен во еден ден....Buena edition.

Заборавив да го напишам традиционалното предвидување на резултатот за Еспањол-Билбао.
Прогнозирав деке ќе заврши 3-1, значи не сум многу далеку.

Во утрешните натпревари, можно е Диего Коста да избие на првата позиција на листата на стрелците, а Малага да изгуби дома од Алмерија.

Ме интересира дали знаете кога последен пат Атлетико имале ваков старт, моментално мислам дека се во најдобра форма во Примера :свиркам:

Овој од валекано тврди дека Меси одбил да му пружи рака кога се поздравувале, повеќе на видеото.

Овој од валекано тврди дека Меси одбил да му пружи рака кога се поздравувале, повеќе на видеото.

Клипот беше поставен пред неколку страни.

Како што се гледа Баена е тој што ја трга раката, а раката на Меси е испружена и тој не ја трга туку овој ја трга својата.
Сака да стане славен де, тоа е...

Вечерва Атлетико ќе го има правиот тест дали се кадарни за борба до крај. Баш ваквите утакмици често знаеле да бидат сопка на ним или Валенсија кога се бореле за нешто повеќе. Ма да можда е и сеуште рано, а и Осасуна се мизерија... ко увек.

Ќе паднат во втор дел. Чоло ептен малце ротира и не ми се верува да издржат вакво темпо. По претпоставка дека ќе поминат група во ЛШ и сеуште ќе бидат во игра за купот, очекувам пад таму во јануари или фебруари.

Не бе, баш сеа ја темпираа формата. Ќе ја одржуваат барем уште 2-3 месеца.

Барса се јаки да бидеме реални. Мислам за вакви тимови, кои лесно се пробиваат и лесно им наметнуваш игра. За со „тепачи“ ко Севиља и Атлетико имаат проблеми, шо води до тоа дека ако не игра Реал грубо... :нинџ:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom