Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Потполно истите телефони се.

Некои мобилари продаваат и реплики, од овие три што ги наброја мислам дека Ледиком веќе не продаваат реплики, иБутик знам дека не продаваме... Mobelix ги има, ама ги означува јасно како реплики, значи не продаваат ни они реплика како оригинал да се подметнува...

Aко конкретно бараш Z10, имам на тооп ценичка ;)
ај ако знаеш нешто пиши (вреди/невреди) за репликите на самсунг галакси С4. и нормално која е реална цена за нив.

дали може некој да ми даде информација за цена на мобилен во 2009 година???
alcatel ot 202
сериозен сум :)

дали може некој да ми даде информација за цена на мобилен во 2009 година???
alcatel ot 202
сериозен сум :)
Без пари. Сериозно.

Аааа ти сакаш да знаеш колку бил телефонот во 2009???
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Ај ако може некој помош сакам да го отклучам vodafone smart 2 да работи на сите картици дали има некоја програма или сајт кај што можам да го направам многу ќе сум ви благодарен.

Се симнувам од авотобус, го вадам телефонот од џеб, екранот пукнат, скршен... Дали во гаранцијата ми влегува и скршено стакло? Колку чини на сервис поправка, менување на стаклото над екранот? (LG L7 P700, купен од VIP) :)

Се симнувам од авотобус, го вадам телефонот од џеб, екранот пукнат, скршен... Дали во гаранцијата ми влегува и скршено стакло? Колку чини на сервис поправка, менување на стаклото над екранот? (LG L7 P700, купен од VIP) :)

физичко оштетување не влегува во гаранција мислам

Imam iphone 3g otklucen od apple i simnav whitedoor firmware i go instalirav i koga go pustiv nejke ni edna kartica da mi primi vika deka ne mi e unlocked kje moze da mi kaze nekoj kako da se popravi ovoj problem odnapred blagodaram

Дечки имам проблем со Alcatel OT995. Од време на време сам си се гаси и си се пали сам после 30сек.-1 мин. И многу често не ми стигаат пораки. Вчера 3 пораки ми стигнаа, 4 не, а во 10мин беа пишани сите. Знае некој како да го опраам или да го носам на сервис ?
И уште едно прашање, дали знае некој колку време трае гаранцијата од вип ? Го најдов гарантниот лист ама никаде неможам да најдам каде пишува колку време трае. :)

Дечки имам проблем со Alcatel OT995. Од време на време сам си се гаси и си се пали сам после 30сек.-1 мин. И многу често не ми стигаат пораки. Вчера 3 пораки ми стигнаа, 4 не, а во 10мин беа пишани сите. Знае некој како да го опраам или да го носам на сервис ?
И уште едно прашање, дали знае некој колку време трае гаранцијата од вип ? Го најдов гарантниот лист ама никаде неможам да најдам каде пишува колку време трае. :)

Мислам дека гаранцијата трае една или две години, бар колку што знам за мојата. :)

1500 денари тие тачот,ама поубаво прашајси некој од ск дека јас сум од ох.
--- надополнето: 21 септември 2013 во 21:46 ---
Мислам дека гаранцијата трае една или две години, бар колку што знам за мојата. :)
софтверот тие 99 посто.

Дечки во mobile network settings штиклирано ми е enable data access over mobile network, или у превод пренос на податоци преку мрежата на кој е мобилниот, за какви точно податоци станува збор во случајов ?

Ovoj telefon mi se gleda top za parite http://www.ledikom.mk/mobilen.php?id=234&cid=7
Me interesira kako da znam deka ne e kineski? I opsto za bilo koj telefon, na koj nacin se proveruva deka e originalen.

Vtora rabota dali mobilniot pogore ili pak ovoj http://www.ledikom.mk/mobilen.php?id=217&cid=7 e podobar?
Vase mislenje?

Не се кинески, овие ти се оргинал Самсунг, иначе 2риот ти е подобар од првиот. Ace 2 ти е подобар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom