Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.846
- Поени од реакции
- 60.420
Од колку сабајле отвара Тутунска банка знае некој?
http://www.nlbtb.com.mk/default.aspx?mId=63&lId=1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од колку сабајле отвара Тутунска банка знае некој?
Види горе во ГТЦ во Еко и Елит а исто Дуки Дасо имаат попусти сеа периодовКаде има евтини ташни (чанти) во Скопјево под 1000 денари?
Дали да се малтретирам да одам Шутка или не? Бил некој во последно време?
Во Дуки Дасо ГТЦ, на Зелен пазар/Бит пазар.Каде има евтини ташни (чанти) во Скопјево под 1000 денари?
Во Дуки Дасо ГТЦ, на Зелен пазар/Бит пазар.
Не се малтретирај да одиш до Шутка![]()
Види горе во ГТЦ во Еко и Елит а исто Дуки Дасо имаат попусти сеа периодовБеверли провери исто така.
Бев вчера и во Дуки Дасо во ГТЦ, поевтина ташна од 2000 минимум немаше.
На зелен пазар има демек еден дуќан за женски ташни, истата роба 3 години ја врти. Отидов и таму, избор нула, имаше најмногу детски ранци.
--- надополнето: 20 септември 2013 во 13:24 ---
Само уште Еко и Елит ми останаа, не стигнав вчера, ајде утре ќе видам![]()
Оди у зара имаш ред зоун по 1200 -2000 ... И ако имаш 50 евра за тошење иди у сочун не им купувај на говнариве наши ненаситно истите по 15 евра ќе ги најдеш у космос
бит пазари? ооо мори нусе, какви добри се тамууу, ..... и сВите под 1000Пишав дека барам ташна под 1000-че.
Здраво дечки
Сакам да прашам, каде можам да се обратам за да ми изгравираат некаков знак или име на пенкало ?
Фала однапред![]()
Бип Пазар, Зелен Пазар, Пред Фемили шоп има еден продаваКаде има евтини ташни (чанти) во Скопјево под 1000 денари?
Пишав дека барам ташна под 1000-че.