Другарка на сопругот

• Креатор на темата Креатор на темата obicna&sexy
  • Време на започнување Време на започнување
Океј фрик ваква таква онаква.....
Само неможи да ми биди јасна една работа:
Дотичниов не може да направи пауза од неговите “другари и другарки“ барем месец заради тоа што дома жена му е при крај на бременоста??
Значи да се разбериме, јас не зборувам за тоа тој цел ден да не излези од дома, туку да ги избегне тие вечерни седенки на шах посебно после полноќ и да седни дома едноставно да го помине времето со неа, да и даде внимание, да не се чувствува запоставена. Премногу ли е тоа да се побара од МАЖ?
А додека за другарите и другарките секогаш ќе биде папучар, нети треба ниту една заедничка точка со зборот “папучар“, доволно е да не му го направиш ќефот на некого од друштвото.

Абе шо го тегните!!!! од кј па сеа и при крај на бременоста била !?!?!?!??! Не дека го оправдувам него, ама кој спомна дека е при крај на бременоста??? Се е земено здраво за готово! А замислете да е уште толкав фрик шо нејзинава опсесивност за контрола јаоправдува со бременост т.е. беменоста да е само изговор ( или па измислена ) ?!?!?!? Да не си земам гревови на душа ама... уште нешо би прашал . Што после бременоста ?!?!?! Таа ќе добие се шо барала а тој ке надополни се што пропуштил а ???

Тоа е старо пријателство. До сега не сум му рекла нема да се слушаш и готово. Не се слушаат често. Ама мене ми е чудно зашто јас немам другари да се слушам.

Абе шо викаш по телефон се слушал неверојатноо ццццц...рокни го бе ко по ти кажаа

Дивајдер, ти општински печат си?
Ако треба и тоа ќе бидам....

Хехехехе....се нудиш за проверка?

Нејсе...шо страшно има у тоа да се подопашаат двајца френдови, па и да бил едниот или двајцата во брак, со други?
Тамам зачинче за продлабочување и на другарството и на браковите...

Ако треба и тоа ќе бидам....

Хехехехе....се нудиш за проверка?

Нејсе...шо страшно има у тоа да се подопашаат двајца френдови, па и да бил едниот или двајцата во брак, со други?

Тамам работа, не се нудам, и плус не си ми другар..

Бил у мат ситуација он со швалерката у кревет,а ти му звониш.........шах бе шах ! цц

Ако се спријателам со жена ти, нема да ти смета да и го подопашам?

Мислам, заради продлабочување на пријателството...

Back
На врв Bottom