Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
palpem

Истиве ракавици се вртат по сите вакви слични сајтови. Само несакав јас црни, сакав нешто прилагодено за мојот точак. :)
А наочариве искрено незнам, сите се исти за таа цена. Овие само на изглед ми се допаднаа повеќе од другите.

Брзо да ти стигнат и да ни се фалиш:D

Налетав на линков случајно. Ама никаде не видов датум, кога ќе се одржува.
http://www.skopje-3d.mk/manifestaci...ka-velosipedska-trka-trofej-gorce-petrov.html

https://www.facebook.com/events/272183589589953/
Еве ти линк од трката.
Поминува скоро кај мене пред куќа, па ако вози некој нека се најави да го частам сокче.:)

Не возиш ти?

Уствари кај ќе возиш, колку километри имаш пројдено, за 72 проблем ќе праиме сеа... :D

Нели? :)
Не озбилно, ниту иам точак ниту кондиција за такви трки.

Него, продавам до Сабота само,
Shwalbe Marathon Mondial 26X2.00
Скоро нови, возени месец дена.
За подолги тури неверојатно добра гума
50 евра двете.
1239852_427896297331315_727389839_n.jpg

Јас се мислам, најверојатно ќе отидам. Макар и последен да завршам, не одам за некој пласман, за искуство одам. :D

Ќе вози некој? Јас се мислам... Незнам како стојам со кондиција, а и со коленово имам големи проблеми. :)

Е па ако не пробаш и секогаш викаш така, нема да имаш никогаш. Оди вози, што е битно кога и кој ќе завршиш. Искуство плус и добра забава. :)

Знае ли некој дали сеуште работи пунктот за изнајмување велосипеди позади градски болница кај паркингот ?

Налетав на линков случајно. Ама никаде не видов датум, кога ќе се одржува.
http://www.skopje-3d.mk/manifestaci...ka-velosipedska-trka-trofej-gorce-petrov.html

Минатата година беше многу помала патеката, ама теренот е доста тежок. Не летајте, ако не сте возеле многу многу, ќе си имате проблеми :) Не е исто асфалт и планински терен да возиш. После трката, сокчиња и сендвичи доделуваат :D
Ако го средам точакот до тогаш, може да се вози. Ако некој вози, пишете.
--- надополнето: 8 септември 2013 во 03:04 ---
Ако сакаш добар мајстор за плетење на бандажи, ќе го бараш Гари во Outdoor, спроти "Мекиците од Стража" на Рекорд. Нема подобар за таа работа. :)

Зоц, поминав таму и ги прашав за преплетување бандаж... Дечкото мутаво ме погледна, и ми вика донеси го точакот па ќе видиме, не знам... може да пробаме :D Ќе пробам кај Пеџа у Кисела вода, овој не ми е баш сигурен.

Пред некој месец купив cross grip 924 ептен кејф ми праи точачево :-) него кога кочам на задна се слуша некакво гребење како да кочиш без пакни многу иритира ама сепак кочи, и на мајстор го однесов ама џабе. Кажете некое чаре ако има ако не :-( ништо....

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

Минатата година беше многу помала патеката, ама теренот е доста тежок. Не летајте, ако не сте возеле многу многу, ќе си имате проблеми :) Не е исто асфалт и планински терен да возиш. После трката, сокчиња и сендвичи доделуваат :D
--- надополнето: 8 септември 2013 во 03:04 ---

Зоц, поминав таму и ги прашав за преплетување бандаж... Дечкото мутаво ме погледна, и ми вика донеси го точакот па ќе видиме, не знам... може да пробаме :D Ќе пробам кај Пеџа у Кисела вода, овој не ми е баш сигурен.

Слаб ти е Пеџа за преплетување.Од искуство ти кажувам.Тоа му е голема слабост.Мора малку криво да го остави :).Битпазар број еден брат,исто и кај Гари.И нормално дека мора да го види.Инаку како ќе знае што е работа.Однеси му го слободно.Ќе го среди сигурно.Јас само на тие две места носам за исправање бандажи.Има и други кои знам дека работат добро,ама да не ти спомнувам дека сигурно ќе ти бидат многу далеку.

Де збор-два поише за патекава, ме замисли сеа ... :D

трчам 3-4 месеци секој втор ден, сум немал ниту еден проблем со колено или што било, освен еднаш стапалото коа ме болеше 2 дена
и сеа фаќам точак да возам, 5 по ред по 30тина минути, и тоа лабаво, а чувствувам константна досадна болка во колената
differential diagnosis
go

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom