dreambox+шеринг [ cccam ]

• Креатор на темата Креатор на темата taratur
  • Време на започнување Време на започнување
давам тест линија за тестирање заради нови сервери пред да станат званични да се испитат добро кој е за тест нека пише пп
И Јас сум еден од тие што ги тестираа линиите и можам да кажам дека сум задоволен од брзината и квалитетот. Што се однесува до цената истата е коректна така да се на се супер понуда.

Уште една тест линија остана кој е за повелете за сега серверите с епокжаа многу ок

одново......10 слободни тест лниии повелете ....

dream-sat.info
forum kade moze da naucite kako se mesti shering bez da plakate.

da ne gi imaat smeneto frekfenciite na Sky UK? Skoro nisto ne fakam

Префрлија на 16° E DVB-S freq:10720 polarization: Horizontal symbol rate: 27500 FEC: 3/4
My bad, знам дека се префрлија од јули месец на 16е, ама не сум скенирал за фрекфенции.

Ги има на 0.8 Thor врти антената, башка ако имас шеринг има доста српски знаете.

Thor e extra сателит за сите нас ех-ју земји,но наскоро ке отидат половината ..диги хрватска ке се сели и она на 16е т.с како тотал ке ја нема веке

потполно се слагам со вас... башка има бугари кои лесно се разбират што зборат..проблем е за тие шо немат ХД ресивер ке мора да си набават

Ако мозе некој да ми казе колку кошта Дреам Бох ХД, зошто овој што го имам не мие ХД и не мозем ништо да гледам.И каде мозе во СК или ТЕ да најдем.Фала од напред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom