F
FARANG
Гостин
Фала што ми ја помести маткава, повели и друг пат за 50 евра
Не правам јас бизнис план на темава, само се обидувам да си создадам слика како тоа се изгледа, од почетно влагање на такви места до излагање. Далеку од тоа дека сум економски советник на курви по професија. Ајде за вас колку толку ја сфатив шемата на дигање, не сте комплицирани до душа, многу едноставни одговори добив благодарам.
Ај сеа ти Фаранг како најискусен во ова алтернативниов туризам објасни ми дали типката која ти дава услуги за 50 евра е влажна или сува како барут? И побогу ако е влажна на што се навлажнила? Од кеиф проституција не се работи, ретки се тие жени освен бугарките се разбира, другите маката и глупоќата ги има натерано.
Се надевам не сум ви досадна со прашањава, колку да врти муабетот
--- надополнето: 15 август 2013 во 14:12 ---
У исто време исто прашање, многу сме љубопитни ова жениве![]()
Ја знаеш разликата меѓу come again и cum again?

Ништо ова другарка ти не ја бива за претприемништво ти не си по бизнис планови и економски совети ние ко држава нема никад да добиеме RDL поквалитетен од оној крај МНТ. Пусто турско
За типкиве ти мислиш некој го интересира или забележува тоа? Ма што ми е мене гајле за неа, как беше онаа на времето ми зема 50 марки и си кидна? Ќе те изненади ова ама има многу што си го уживаат занаетот, има и такви што после првиот кур си се влажни секако, други користат гелови и лубрикатни... Има будали што сакаат и да ги лижат и влажнат природно
... Искрено у тие моменти ама баш ич не мислам на неа, себично знам, како беше она на Суси, субтилен сељак 

само тоа за Амстердам некако не ми се виде нешто поразлично ,поточно попривлечно од сексот со обична девојка ,а за тоа во Тајланд па Јапонија ... за тоа ве сфакам машките и би му опростила на дечко една таква авантура, понудите за секс се сосем различни а самата егзотичност и на амбиентот а и на девојките сигурно ви го прави филингот сосем посебен од тоа со обчина девојка кај нас
Tи тоа озбилно 15 за викенд ,се зезаш ,не ми се верува
. Една лоша работа што од секаде нема ист број кандидатки треба да смислам подобар начин на бодување. Дајте некоја идеа ако имате
... Sorry ова е поинтересна забава него екстра недела дена дремење со шемата во МКД или Contiki срањата. Сум видел се што Амстердам има да понуди и онака, прозорите се стално нови и интересни, repeat tourism