Кои се попријателски настроени домаќини: Охриѓани или Грците?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Кои се подобри туристички домаќини?

• Вкупно гласачи
    205
Ааааа Ориѓани одма пренесуваат анкетава..... Значи сума сумарум најбоље е да си Србин и во Грција и во Охрид!

Па добро бре луѓе дали сте вие нормални ? Не е битно од каде сте дали од Скопје или некој друг град, што е ова коментари напишани само онака безврска од чиста љубомора, ОХРИД, КАКОВ Е ТАКОВ Е, МАКЕДОНСКИ Е !

п.с. СЕ ДА ВИ Е*** НА ПРЕДАВНИЦИТЕ!

во глобала како што сум правел муабет, аи вчера бев грција само на еден ден, ама услугата фина и поволна, луѓето не ги интересира од кај си(барем ние што видовме) единсвтвен проблем е кога на царина ќе му се спојат жичките и ќе почнат да те заебаваат, вчера 2 саати скоро дремевме пошо и бараа мито за да не пуштат во македонија

Па добро бре луѓе дали сте вие нормални ? Не е битно од каде сте дали од Скопје или некој друг град, што е ова коментари напишани само онака безврска од чиста љубомора, ОХРИД, КАКОВ Е ТАКОВ Е, МАКЕДОНСКИ Е !
п.с. СЕ ДА ВИ Е*** НА ПРЕДАВНИЦИТЕ!

Предавнички ќе потрошам 500 евра во Грција отколку 500 во Охрид

10 дена на Лефкада, со 7 дневен рентакар, пат, смештај, храна и све остало, 270 евра по човек или 540 евра тотал за 2ца.

10 дена на Крф со 5 дневен рентакар, пат, смештај, храна и све остало 240 евра по човек или 480 евра тотал за 2ца.

Бидете си вие патриоти, јас ќе бидам предаваник. ;)

Не идам у Охрид бе. :)

Предавнички ќе потрошам 500 евра во Грција отколку 500 во Охрид

Ти ојш на одмор или на донација ?
За исти пари во Грчка ќе се осетиш како човек а не како банкомат

Читав некој се буните демек Охрид бил духовен град .... во Струшко има повеќе цркви и манастири па пак мало макијато + чаша вода покрај езеро е 30 денари

браво - темава отиде во правец на расправање СК vs. ОХ........така и требаше кога тој што ја отворил темава става ОГРАНИЧЕНА,а со тоа и НЕВЕРОДОСТОЈНА анкета......тука требаше да бидат поставени и преспанските и дојранските работници како и од поблиските приморја - бугарија,албанија,црна гора,хрватска.........вака посебно се удира врз охриѓани,додека се ВЕЛИЧАТ гејците чии бизниси во приморјето се водат со пари од КРЕДИТИ од ЕУ и САД и верувале или не се спремни да ве пречекаат со кисела насмевка само да потрошите нешто кај нив и да не им отиде бизнисот и цела печалба во неповрат како би останале на просјачки стап со оваа рецесијата

предлагам да се прошири анкетата или да се затвори темата со која некој е ставен на отстрел заради ЛИЧЕН ЦИНИЧЕН став.

браво - темава отиде во правец на расправање СК vs. ОХ........така и требаше кога тој што ја отворил темава става ОГРАНИЧЕНА,а со тоа и НЕВЕРОДОСТОЈНА анкета......тука требаше да бидат поставени и преспанските и дојранските работници како и од поблиските приморја - бугарија,албанија,црна гора,хрватска.........вака посебно се удира врз охриѓани,додека се ВЕЛИЧАТ гејците чии бизниси во приморјето се водат со пари од КРЕДИТИ од ЕУ и САД и верувале или не се спремни да ве пречекаат со кисела насмевка само да потрошите нешто кај нив и да не им отиде бизнисот и цела печалба во неповрат како би останале на просјачки стап со оваа рецесијата

предлагам да се прошири анкетата или да се затвори темата со која некој е ставен на отстрел заради ЛИЧЕН ЦИНИЧЕН став.

Супер си е анкетава нема потреба да има други дестинации .... оваа тема можеби ќе им помогне на Охриѓани да поправат некои работи , не е муабетов само за цените , треба да се обарне внимание на ситуаци како "вода од чешма не служиме" или "ако не сакаш лежалка ќе си платиш за местово " и безброј други ситуации

Супер си е анкетава нема потреба да има други дестинации .... оваа тема можеби ќе им помогне на Охриѓани да поправат некои работи , не е муабетов само за цените , треба да се обарне внимание на ситуаци како "вода од чешма не служиме" или "ако не сакаш лежалка ќе си платиш за местово " и безброј други ситуации

супер СЕ,само споредба со киселите од југот - мало морген.........охриѓани не изградија правилна стратегија за туризам ниту сакаат да се поправат,ама немој да ми кажуваш како во грција си поминал убаво пречекан и ефтино........

Ти ојш на одмор или на донација ?
За исти пари во Грчка ќе се осетиш како човек а не како банкомат

Читав некој се буните демек Охрид бил духовен град .... во Струшко има повеќе цркви и манастири па пак мало макијато + чаша вода покрај езеро е 30 денари

Не дека ги оправдувам цените или Охриѓани, ама да споредуваш Валона со Охрид е исто како да го споредуваш Охрид со Дубаи.

Не дека ги оправдувам цените или Охриѓани, ама да споредуваш Валона со Охрид е исто како да го споредуваш Охрид со Дубаи.

По која логика ова објасни ми ?

По која логика ова објасни ми ?

Како прво тоа што спомнав за духовното наследство, што Валона не можи ни да си го замисли.
Ноќниот живот, манифестации од типот на охридско лето, пиво фест, концерти на најголемите имиња од просторите на Југославија, а чат пат и странски....
Во Валона не сум бил нити пак сакам да појдам па не можам да споредам инфраструктура, градба... па и со опрема за пловидба не знам колку се опремени. А тоа што англиски знаат многу малку во Албанија и ќе треба со мимики да се разбираш пак е друг муабет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom