Велика Британија доби престолонаследник

• Креатор на темата Креатор на темата Pina
  • Време на започнување Време на започнување
Абе а да га мењамо у речник овој Велика, нели говорете македонски : )))
Meне ми е за вас, ја на куманофски си збору
а бебе ли се родило , ај да му расне пачурка толика

Преку курот.
--- надополнето: 23 јули 2013 во 00:58 ---
ама воведниот пост е најјак :pos: паразит крвопиец......што ти згрешило бебето жити се?

Ќе видиш во иднина зошто крвопиец паразит...

Директно кралското семејство допринесува со 200 милиони фунти во буџетот на УК, а индиректно преку туристи реклами и остали работи се проценува дека е околу 6 милијарди.

Така да не лупетајте глупости кога не знаете.

Anyhow, честитки.

Уште да објаснеше каква допирна точка има ова со Македонија добро ќе беше. А уште подобро ќе беше да објаснеше како овој факт го брише теророт кој го вршела Британија скоро половина милениум (ако не и еден миленуим ако ги земеме во предвид Крстоносните војни) на нејзината островска држава како и во прекуокеанските земји.........

P.S.
Го врши и ден денес т.е. само не дома.

Уште да објаснеше каква допирна точка има ова со Македонија добро ќе беше. А уште подобро ќе беше да објаснеше како овој факт го брише теророт кој го вршела Британија скоро половина милениум (ако не и еден миленуим ако ги земеме во предвид Крстоносните војни) на нејзината островска држава како и во прекуокеанските земји.........

P.S.
Го врши и ден денес т.е. само не дома.

Исто ко тебе сега некој да ти префрла што Александар Македонски им правел на кутрите персијци.Глупости.

Директно кралското семејство допринесува со 200 милиони фунти во буџетот на УК, а индиректно преку туристи реклами и остали работи се проценува дека е околу 6 милијарди.
Така да не лупетајте глупости кога не знаете.
Anyhow, честитки.

Аре Гејд, биди малу полениентен. Ам не может сите да имет информации од прва рака -- немат секој привилегија да бидит роден Лондончанец како тебе. Ево, не знајме точно колкупари носет принцојне, ама пак зато те имаме тебе. Ќе нè упатиш ко шотребит, ќе се попрајме, дај ни тро време.

Anyhow, ко си веќе таму, датопитам: појде да го видиш маљоно? На коголичит?

Исто ко тебе сега некој да ти префрла што Александар Македонски им правел на кутрите персијци.Глупости.

Ти дали се прочита првин што напиша сега?Прво ми опишуваш период од пред нашата ера,а второ ми опишуваш период во кој дивеела војна помеѓу два народа.Јас говорам за страдањето на цивили, а фала богу тоа што го направил Александар (нека биде и по твое) е неспоредливо со ова што го имале направено тие припадници на кралската фамилија последните петстотини, па еве и илјада години во нашата ера.

На коголичит?

Ми текна на оној вицот кога кумановецот ја прашал женаму во породилно на кого личи детето, а таа му одговорила - шо да ти ка казују кад не га познаваш. ;)

.

Ти дали се прочита првин што напиша сега?Прво ми опишуваш период од пред нашата ера,а второ ми опишуваш период во кој дивеела војна помеѓу два народа.Јас говорам за страдањето на цивили, а фала богу тоа што го направил Александар (нека биде и по твое) е неспоредливо со ова што го имале направено тие припадници на кралската фамилија последните петстотини, па еве и илјада години во нашата ера.

Мех, исто ти се фаќа, ти одговара Македонија до Токија, ама кога се работи за други земји тогаш е неправда. Може Голема Македонија, ама несмее Голема Албанија, итн итн...

Преку курот.
--- надополнето: 23 јули 2013 во 00:58 ---

Ќе видиш во иднина зошто крвопиец паразит...
како прво ја немам никаква допирна точка со британија и од кај ќе видам во иднина што би се случувало таму? ( и не ме интересира, освен ако не ме однесе патот да живејам во иднина)

како второ иднината си е за иднина и од кај знаете какво ќе биде детево? лупате глупости без врска.

ја го прашувам овој што ја отворил темава што му згрешило бебе родено пред 5-6 саати па така да го нарекува, а не што ќе видам во иднина. за кое било бебе да се работи не можеш така да пишеш. што и да ти згрешиле неговите родители, баби, дедовци, вујковци, прадедовци.....бебето нема врска со ништо.

п.с. многу на темава сте забегале со политики и слични сра*а....доволно е да пишете: Нека е живо и здраво!...... или.....или ништо не пишувајте, поубаво :unsure:

како прво ја немам никаква допирна точка со британија и од кај ќе видам во иднина што би се случувало таму? ( и не ме интересира, освен ако не ме однесе патот да живејам во иднина)

како второ иднината си е за иднина и од кај знаете какво ќе биде детево? лупате глупости без врска.

ја го прашувам овој што ја отворил темава што му згрешило бебе родено пред 5-6 саати па така да го нарекува, а не што ќе видам во иднина. за кое било бебе да се работи не можеш така да пишеш. што и да ти згрешиле неговите родители, баби, дедовци, вујковци, прадедовци.....бебето нема врска со ништо.

п.с. многу на темава сте забегале со политики и слични сра*а....доволно е да пишете: Нека е живо и здраво!...... или.....или ништо не пишувајте, поубаво :unsure:

A kako ne, se e toa politika. Site vesti so toj nastan gi pochuvaat, a deteto ushte nerodeno. Site dezhuraat denje nokje i chekaat na golemata vest se rodil prestolonaslednik, pa razni govorni emisii pa kladilnica za imeto razni mudri glavi kazhuvaat po neshto glupo, cheesy zoshto treba vakvo ili onakvo ime da mu dadat, patoloshka bolest za vnimanie nishto drugo.

A deteto ushte nerodeno se razbira ni krivo ni dolzhno veke ima eden zhivot na vrat...Medicinskata sestra shto "si go odzema zhivotot". Toa ti e toa "Royal Family". Se e kaj niv politika i manipulacija, taka bilo i ke bide.
Aj ke se popravam i ke mu posakam na novorodencheto dolg i sreken zhivot i se najubavo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom