Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dajdo напиша:"ja mnogu retko imam sretnato luge sho se vegetarijanci u mkd mnogu sakam da gi prasham kako moze da nejadat meso sho e ona sho gi tera da nejadat meso od rogenje ili neznam ozbilno nekoj da objasni"
i da te prasham mislam imash energija kako porano mislam dali oslabe ili dali imash nekoi zdrastveni problemiVirus напиша:Код:"ja mnogu retko imam sretnato luge sho se vegetarijanci u mkd mnogu sakam da gi prasham kako moze da nejadat meso sho e ona sho gi tera da nejadat meso od rogenje ili neznam ozbilno nekoj da objasni"
епа јас сум вегетаријанец веќе 2 години и да ти кажам право многу подобро се чувствувам за разлика кога јадев месо
не конзумирам ништо од месо (освен риба-таа е дозволена) а многу ретко и мечни производи а наместо тоа јадам секој ден зеленчук , овошје , тестенини и едноставно подобро ми е
А зашто да се чувствува послабо и да има здраствени проблеми кога се храни подобро и поздраво од нас?:raz:dajdo напиша:i da te prasham mislam imash energija kako porano mislam dali oslabe ili dali imash nekoi zdrastveni problemi

дури се чувствувам подобро од секогашМоже да те прашам зошто се одлучи на тој чекор?Virus напиша:епа јас сум вегетаријанец веќе 2 години и да ти кажам право многу подобро се чувствувам за разлика кога јадев месо
не конзумирам ништо од месо (освен риба-таа е дозволена) а многу ретко и мечни производи а наместо тоа јадам секој ден зеленчук , овошје , тестенини и едноставно подобро ми е ако го интересира некого нешто во врска со ова слободно нека ми се јави на MSN virus_075651@hotmail.com
Jas se osekam po zdrava , kosata ima drug sjaj , noktite jaki i baska top polna so energija , koga ke se najadam ne osekam deka treba da odmoram kako od mrsna hrana nego naprotiv imam sila za se .pa mislam deka mesoto gi dava site kaloriii itaka neznam zatoa prashuamThe`bItCh напиша:А зашто да се чувствува послабо и да има здраствени проблеми кога се храни подобро и поздраво од нас?:raz:
Вирус, јадете ли печурки?
и јас бев таков али веќе неНаташа напиша:Јас сум типичем месождерецНеможам да си замислам јадење само со еден морков и лист од марула:lud: Ама секој со свое право.
грешка си не е се во месото има и во овошјето и зеленчукот и тестенините и во многу други работи (и во газираните сокови има).dajdo напиша:pa mislam deka mesoto gi dava site kaloriii itaka neznam zatoa prashuam
жити се кажи ми зошо си станал???MSV(support) напиша:Ја станав вегетаријанец чисто од себични причини.
Да не бидам клише, се шалам.Virus напиша:жити се кажи ми зошо си станал???
баш ме интересира???