епа јас сум вегетаријанец веќе 2 години и да ти кажам право многу подобро се чувствувам за разлика кога јадев месоdajdo напиша:"ja mnogu retko imam sretnato luge sho se vegetarijanci u mkd mnogu sakam da gi prasham kako moze da nejadat meso sho e ona sho gi tera da nejadat meso od rogenje ili neznam ozbilno nekoj da objasni"
i da te prasham mislam imash energija kako porano mislam dali oslabe ili dali imash nekoi zdrastveni problemiVirus напиша:епа јас сум вегетаријанец веќе 2 години и да ти кажам право многу подобро се чувствувам за разлика кога јадев месоКод:"ja mnogu retko imam sretnato luge sho se vegetarijanci u mkd mnogu sakam da gi prasham kako moze da nejadat meso sho e ona sho gi tera da nejadat meso od rogenje ili neznam ozbilno nekoj da objasni"
не конзумирам ништо од месо (освен риба-таа е дозволена) а многу ретко и мечни производи а наместо тоа јадам секој ден зеленчук , овошје , тестенини и едноставно подобро ми е
А зашто да се чувствува послабо и да има здраствени проблеми кога се храни подобро и поздраво од нас?:raz:dajdo напиша:i da te prasham mislam imash energija kako porano mislam dali oslabe ili dali imash nekoi zdrastveni problemi
Може да те прашам зошто се одлучи на тој чекор?Virus напиша:епа јас сум вегетаријанец веќе 2 години и да ти кажам право многу подобро се чувствувам за разлика кога јадев месо
не конзумирам ништо од месо (освен риба-таа е дозволена) а многу ретко и мечни производи а наместо тоа јадам секој ден зеленчук , овошје , тестенини и едноставно подобро ми е ако го интересира некого нешто во врска со ова слободно нека ми се јави на MSN virus_075651@hotmail.com
pa mislam deka mesoto gi dava site kaloriii itaka neznam zatoa prashuamThe`bItCh напиша:А зашто да се чувствува послабо и да има здраствени проблеми кога се храни подобро и поздраво од нас?:raz:
Вирус, јадете ли печурки?
и јас бев таков али веќе неНаташа напиша:Јас сум типичем месождерецНеможам да си замислам јадење само со еден морков и лист од марула:lud: Ама секој со свое право.
грешка си не е се во месото има и во овошјето и зеленчукот и тестенините и во многу други работи (и во газираните сокови има).dajdo напиша:pa mislam deka mesoto gi dava site kaloriii itaka neznam zatoa prashuam
жити се кажи ми зошо си станал???MSV(support) напиша:Ја станав вегетаријанец чисто од себични причини.
Да не бидам клише, се шалам.Virus напиша:жити се кажи ми зошо си станал???
баш ме интересира???