Најубава општина во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Jonson
  • Време на започнување Време на започнување

Која е најубава Општина во Град Скопје?

• Вкупно гласачи
    149
  • Гласањето е завршено на .
Карпош, Дебар маало и дел од Аеродром, само што духот на Дебар маало се повеќе се уништува...

А Илинден кај се наоѓа???? Сте ја испуштиле една од најголемите општини во Македонија:baeh:

Центар и Карпош..

Карпош, Дебар маало и дел од Аеродром, само што духот на Дебар маало се повеќе се уништува...

да, дефинтивно! а тоа е најмногу ради претераното градење згради...И покрај тоа си го обожавам маалото, тука сум се родил и не планирам да си одам од маалово, штета што децата допрва ќе растат во тие нови згради нема да го осетат маалскиот дух, кој до пред неколку години го имаше :)

Сте заборавиле да ја наведете општина Сопиште, али нема врска.
Најубави општини се Аеродром, Кисела Вода и Сопиште :)

Аеродром е најубав и најмодерен. Без разлика од која населба сум јас или другите Скопјани. Аеродром си е најубава населба во Скопје според мене.

Аеродром моментално најубава општина, Ивица си ја скоцка општината за мерак, и за шетање и за седење и за дечиња и храна и кафичи се супер, овој Сокол наш незнам оти неземе пример по партиска линија од колега му да го среди тро и Ѓорчево наше..(n)

Аеродром е нај најј, а во скоро време не гледам која општина би му конкурурала :)

Центар и Карпош се средени веќе како општини.Аеродром допрва треба да се гради и развива и да ги стигне овие 2 општини.Све друго е под просекот (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom