Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Значи има една страна шо нејќам да ја прочитам , не пак да ја видам . Ама ми излегува како sponsored на фејсбук и ми се крева притисокот. Има ли чаре некако да ја однесам во три лепе да не ми се појавува. Ако некој објасни го честам кафе/пиво . Поздрав.

Ако му удрам еднаш Hide , никогаш повеќе нема да се појави ?

Удри Hide мислам дека нема да ти се појавува веќе.

Добро како да направам да не ми праќат покани(да ставам забрана) па амн веќе преку куро ми е од нив.
Едно време го избришав фејсбукот заради вакви работи сега изгледа па ќе го избришам.:mad:
Повеќе од 50 покани таа една ми пратила за таа една игра Buggle, да не ја познаваше и да не бевме блиски до сега ќе леташе од пријатели ама како што гледам ќе ме примора.
До сега ќе го избришеше фејсбукот ама го користам затоа што и мој другари го користат и се допишуваме(им викам да користат скајп нејќат:mad: )

Нема како што гледам значи стварно ќе го избришам фејсбукот само уште 5-6 покани да ми стигнат и доста е ќе пукнам.

Добро како да направам да не ми праќат покани(да ставам забрана) па амн веќе преку куро ми е од нив.
Едно време го избришав фејсбукот заради вакви работи сега изгледа па ќе го избришам.:mad:
Повеќе од 50 покани таа една ми пратила за таа една игра Buggle, да не ја познаваше и да не бевме блиски до сега ќе леташе од пријатели ама како што гледам ќе ме примора.
До сега ќе го избришеше фејсбукот ама го користам затоа што и мој другари го користат и се допишуваме(им викам да користат скајп нејќат:mad: )

Нема како што гледам значи стварно ќе го избришам фејсбукот само уште 5-6 покани да ми стигнат и доста е ќе пукнам.

ко си смотан и те мрзи да прочепкаш низ опции тоа е. Имаш таму во приватност Блокирање и имаш луѓе, покани и апликации.

ко си смотан и те мрзи да прочепкаш низ опции тоа е. Имаш таму во приватност Блокирање и имаш луѓе, покани и апликации.
Е да бе сега јас ќе си го тушам времето, неам време за ова.
Знам за тоа ''Block invites from'' ама да беше еден/една добро ќе беше, ми треба друго чаре ако има.

Е да бе сега јас ќе си го тушам времето, неам време за ова.
Знам за тоа ''Block invites from'' ама да беше еден/една добро ќе беше, ми треба друго чаре ако има.

pa imas i da blokiras aplikacii opcija

Последниве денови ми се случува некој чуден проблем.
На почетна страна на ФБ (онаа регистрирајсе, бесплатно и секогаш ќе биде) пишувам мејл и пасворд, стегам ентер и повторно ме враќа на истата страна со празни полиња за мејл и пасворд. Откако ќе напишам мејл и пасворд по вторпат, па Log In, се логирам на фејсбук и прво шо ми покажува е ова
fb problem1.jpg
за да почне нормалното скролање по почетна треба да кликнам Хоум еднаш, и тогаш е веќе оној стариот фесјбук.
Ениуан, чаре? :)

Последниве денови ми се случува некој чуден проблем.
На почетна страна на ФБ (онаа регистрирајсе, бесплатно и секогаш ќе биде) пишувам мејл и пасворд, стегам ентер и повторно ме враќа на истата страна со празни полиња за мејл и пасворд. Откако ќе напишам мејл и пасворд по вторпат, па Log In, се логирам на фејсбук и прво шо ми покажува е ова
Прегледај го приврзокот 68426
за да почне нормалното скролање по почетна треба да кликнам Хоум еднаш, и тогаш е веќе оној стариот фесјбук.
Ениуан, чаре? :)

iscisti kolacinja istorija i takvi stvari od brauzerot

Луѓе дајте некое чаре овај фејсбуко изретардиран е скроз, не можам да си влезам на профил.. кликам Profile и наместо мојот профил излегува Recently updated и таму неколку пријатели шо си го промениле relationship статусот.. и ќе кликнам неколку пати на профилот и истото ми излегва, и за да влезам на профил треба да одам прво во Privacy settings и после то да кликнам на профил па така ми го вади...
чаре ениуан? :mad:

новостиве не ми се апдејтираат воопшто, најновата ми е пред некој саат, а тој федбарот од десно си гледам како се објавуаат постови на фб, чаре ?​

новостиве не ми се апдејтираат воопшто, најновата ми е пред некој саат, а тој федбарот од десно си гледам како се објавуаат постови на фб, чаре ?​

Под прозорчето за статуси има опција "Сортирај".
Можно е да ти е наместено на најчитани, па затоа најгоре ти дава и постари објави.
Намести на најнови :)

Под прозорчето за статуси има опција "Сортирај".
Можно е да ти е наместено на најчитани, па затоа најгоре ти дава и постари објави.
Намести на најнови :)

наместено ми е на најнови, ама не менува апсолутно ништо, една статиај стој најгоре скоро 2 саати

наместено ми е на најнови, ама не менува апсолутно ништо, една статиај стој најгоре скоро 2 саати

А случајно да не ти е наместено само од одредена група пријатели да ти објавува ? Како што има од страна "Блиски пријатели" "Семејство" итн. итн. ?
Незнам друго што би можело да е проблемот :(

А случајно да не ти е наместено само од одредена група пријатели да ти објавува ? Како што има од страна "Блиски пријатели" "Семејство" итн. итн. ?
Незнам друго што би можело да е проблемот :(

џабе :(

И кај мене ми стојат објави од пред еден, два саата а ми е наместено на најнови

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom