Секси затегнато тело кај партнерот/ката...неопходно или не?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Каков и да е, само мој да е :pos:
--- надополнето: 17 јули 2013 во 01:00 ---

Можеби затоа што ние знаеме што е претерано и каде е границата, за разлика од другите :D
Кој ја одредува границата ти ,другарките,комшиките , бнекоја што пишува за некое списание или портал кој ви дал на вас право да ги одредувате вие границите ??

Мекица

Гушкало
Член од
10 јули 2013
Мислења
22
Поени од реакции
24
Кој ја одредува границата ти ,другарките,комшиките , бнекоја што пишува за некое списание или портал кој ви дал на вас право да ги одредувате вие границите ??
Не се возбудувај толку, значи ништо лично.

D

Drima94

Гостин
глупа тема за било какво мислење а уште поглупа за било какви расправии :tapp:

O

Orion.

Гостин
Мене ми е битно девојката да изгледа добро физички. Не сакам дебели девојки, не толку затоа што е дебела, туку затоа што не превзема ништо за да го смени тоа, а ова говори многу за нејзиниот ментален склоп. Сепак, во делот на надворешниот изглед, кај мене е пресудно девојката да ми се свиѓа ''во фаца''. Да биде убава. Ако ми е убава и компатибилна - карактерно, би поминала и со просечно тело. :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Каков и да е, само мој да е :pos:
--- надополнето: 17 јули 2013 во 01:00 ---

Па ти прашуваш прва ти треба да кажеш прво за себе, кажи ај какви сакаш не се страми многу многу:pipi:

D

Drima94

Гостин
Мене ми е битно девојката да изгледа добро физички. Не сакам дебели девојки, не толку затоа што е дебела, туку затоа што не превзема ништо за да го смени тоа, а ова говори многу за нејзиниот ментален склоп. Сепак, во делот на надворешниот изглед, кај мене е пресудно девојката да ми се свиѓа ''во фаца''. Да биде убава. Ако ми е убава и компатибилна - карактерно, би поминала и со просечно тело. :)
не превзема ништо за да го смени ? имаш слушнато за метаболизам ?

O

Orion.

Гостин
не превзема ништо за да го смени ? имаш слушнато за метаболизам ?
Метаболизмот нема никаква врска. Генетиката нема никаква врска. Секој може да изгледа добро физички само не секој има ментална способност да го постигне тоа. Јас имам претерано брз матаболизам и сум екстремен ектоморф. Според мојот метаболизам и твојата логика, јас треба да бидам коска и кожа и тоа да ми биде судбина :)

Темава не е за метаболизам, ако сакаш да дискутираш за тоа, повели во соодветен подфорум

Мекица

Гушкало
Член од
10 јули 2013
Мислења
22
Поени од реакции
24
Па ти прашуваш прва ти треба да кажеш прво за себе, кажи ај какви сакаш не се страми многу многу:pipi:
Имав дечко билдер, а имав и да го кажам нормален :D чувствата и вниманието се најбитни иако и мускулите не се за фрлање :pos:
--- надополнето: 17 јули 2013 во 01:23 ---
не дадов никакво мислење во врска со темата , само критика...али да не се вовлекувам во било какви разговори , продолжете без мене
Ок ти си знаеш, голем си :D

D

Drima94

Гостин
Метаболизмот нема никаква врска. Генетиката нема никаква врска. Секој може да изгледа добро физички само не секој има ментална способност да го постигне тоа. Јас имам претерано брз матаболизам и сум екстремен ектоморф. Според мојот метаболизам и твојата логика, јас треба да бидам коска и кожа и тоа да ми биде судбина :)

Темава не е за метаболизам, ако сакаш да дискутираш за тоа, повели во соодветен подфорум
а шо ако некој нема време да црнчи секој ден во теретана ? на пример сака да развија друг мускул (мозоко се разбира ) а не бицепс и трицепс и нема време за такви работи ... ментална способност викаш а ? хммм е да ретко кој го има то само одреден вид на луѓе со IQ еднаков на температурата во Декември

O

Orion.

Гостин
а шо ако некој нема време да црнчи секој ден во теретана ? на пример сака да развија друг мускул (мозоко се разбира ) а не бицепс и трицепс и нема време за такви работи ... ментална способност викаш а ? хммм е да ретко кој го има то само одреден вид на луѓе со IQ еднаков на температурата во Декември
Секој ден во теретана? 4 дена во неделата ПО ЕДЕН СААТ во денот е повеќе од доволно. Имаш време да гледаш филм, омилена серија? Имаш време и да вежбаш.Освен ако си мрза секако :)
Каква врска има нивото на интелигенција со вежбањето? Зошто побогу да не го развиваш и мозокО и телото. Ти можеш да бидеш најдобриот студент, адвокат, хирург и пак да вежбаш неколку дена во неделата по еден саат. За се` има време. Полн си со предрасуди и стереотипи. Каква врска побогу има надворешниот изглед со интелегенцијата. Вежбањето со интелегенцијата. Хах, ова ме потсети на нешто.

http://www.marksdailyapple.com/monday-musings-the-dumb-jocks-myth/#axzz2ZFsREMwX

http://www.forbes.com/sites/melaniehaiken/2012/04/26/can-exercise-make-you-smarter-new-research-says-yes/

http://www.campshane.com/blog/index.php/weight-loss-camps-does-weight-lifting-make-you-smarter/

Се надевам дека разбираш англиски...

Kajgana Shop

На врв Bottom