- Член од
- 13 февруари 2012
- Мислења
- 2.733
- Поени од реакции
- 1.226
НЕКА ПОЧИВААТ ВО МИР
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пантери подоцна познати и по имeто шестиот одред на министерството за одбрана Волци
.Добар доказ дека уште со формирањето на единицата имале американски униформи

Братче нашиот беровски специјалец никола пехчевски што беше во тигрите умира на гробиштата од АРМИСКА артилериска граната.Само среќа шо гранатата го погодила директно него инаку да било некаде измеѓу и повеќе би умреле.Инаку гранатата го погодува точно во главата и до стомакот од него ништо и ова шо го напишав сакам да е строго доверливо само ние членовите на темата само да го знаеме.Инаку информацијата ја знам оти и јас сум од берово и тој живееше малку подалеку од мене.Шо ви кажував чичко ми у тигрите шо беше инструктор целата 2001 рамо до рамо на растојание од 1 метро цело време се и на Брњанци никола лежел лево а чичко ми десно гранатата паѓа директно во никола.Повеќе не ни кажувам а има уште многу што чичко ми ми кажа.И тој самиот си рече рацете ни беа врзани да ни дадеа за 2 саати ќе ги згазевме.![]()

Уште 2 страни и се близи јубилејната 200 та страна од оваа тема,гледам опаѓа интересот на оваа тема,па ке отварам нова тема за БСН Волци наскоро и ке ве известам после 200 та страна.