B
Beck's
Гостин
Леле шо сум пропуштил а све си се мислев дека вечерва играат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никаква зашто е досадна за гледање.
Nekoe prokletstvo gi sledi Brazil, se nadevam nema da izgubat narednata godina na SP vo finaleto . Spanija nekako demotivirano vleze vo ovoj turnir , a od druga strana bese domasnata selekcija so ekstra motivacija za pobeda na domasen teren. Samo edno ke dopolnam , nikoj ne smee da ja otpisuva Spanija predvreme , samo odbranata im e dupka .
Пак Шпанија помина подобро од Барса. Се помирија уште одма со поразот, немаше реваншБразил им влезе на Шпанците ко Баерн на Барса у ЛШ и си ги здроби.....
Такада лекот е тука,тактиката позната.....треба само добра реализација.
Шпанскиот фудбал не е више единствен репер за добар и успешен фудбал!
Воопшто не е досадна. Вчера беше досадна затоа шо бразил не им даде многу да се заебаваат.
победникот од купчево иде директно у финале за сп или ја нешто трипам?
Tripas. Na poslednoto prvenstvo koga Brazil bese organizator 1950 Brazil zagubi vo finaleto od Urugvaj na Marakana , toa mi bese poentata nigeru. Se nadevam nema povtorno da izgubat , normalno ako se plasiraat vo finale .
Глупост. Воопшто не е досадна играта туку ти не си навивач ниту на барса ниту на шпанија. Сигурно навиваш за некоја италијанска екипа и интересни ти се шутевите од едната страна кон другата без никаква идеа.Да, зашто нема ништо поинтересно од 70 подавања без шут во една акција.