Тепале дете и го принудувале да кажува зборови од исламот

• Креатор на темата Креатор на темата SS Divizion Totencof
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не не они беа за соживот, они се мирољубивите а и штом само иницијалите им се пишани ондак јасно е планинари се...
и фала богу ко увек се јачаат само коа се повеќебројни, тешки пички у душа се :)

Да им се наебам мајката на тие кои така мислат.
Тие се главната причина поради која Албанците ни прават што сакаат, без никакви реперкусии.

Сега ќе следат мирнодопските коментари. Има да се изначитаме.

Тој пустиот, што прв го цитираше не јадел ќотек од нив никогаш, тие тепаат крв додека не видат. Што знае кога од шамар повеќе не добил.

Не му текнува дека може утре кога ќе аплицира за работа, некој од Урук-Хаи баграта со просек на факултет еквивалентен на кондурите, да му ја земе работата. Не му текнува дека може и од дома со се партали да го иселат.

Јас најискрено, со се срце им посакувам на сите од источна Македонија да им се досели Урук-Хаи баграта од Нерези, Чаир, Сарај, Дебар, Тетово итн. во нивниот град. Па да видам после дали нема да генерализираат или нема сите исти да им бидат.

Срциња, поради нас се случувало ова, баш среќа сте тука вие да продискутирате што е во ред а што не.
Мислам, баш супер што и други вакви продуктивни битија како вас дејствуваат за решавање на проблемот.
Нели оти 14 годишни не би се тепале за курташак, ама вакви медиумски покриени идиотизми од "црни хроники", не бе, само ќе ги едуцираат.
Оти нели, не впиваат тие недораснати мозоци како сунѓер, и оти нели, инцидентов не е баш поради тоа. Мonkey see monkey do.

Ама не, несмееме да дозволиме вака да ни прават! Ќе пцујам по мајки секого кој не се чука во гради со мене на форумот!
Maќедонија!

Срциња, поради нас се случувало ова, баш среќа сте тука вие да продискутирате што е во ред а што не.
Мислам, баш супер што и други вакви продуктивни битија како вас дејствуваат за решавање на проблемот.
Нели оти 14 годишни не би се тепале за курташак, ама вакви медиумски покриени идиотизми од "црни хроники", не бе, само ќе ги едуцираат.
Оти нели, не впиваат тие недораснати мозоци како сунѓер, и оти нели, инцидентов не е баш поради тоа. Мonkey see monkey do.

Ама не, несмееме да дозволиме вака да ни прават! Ќе пцујам по мајки секого кој не се чука во гради со мене на форумот!
Maќедонија!

Се случува поради власта лепи. Не поради нас. Коментаров ти е лишен од било каква смисла, вакви глупости немам прочитано подолго време.
Признавам, природата е сурова и понекогаш дискриминира, брутално !

Мислам, се обиде да звучиш сентенциозно, а главен аргумент ти е „продуктивни битија(WTF!), „што вие сте направиле(WTF 2x!)“.

Не планирам и во иднина на темава со лејка да ти сипувам, мисли малку. Срамота е да прашаш што „вие“ сте направиле, тоа ќе ги прашуваш клошарите што пиеш пиво пред коперација, не нас.

Ајде сега размисли, добро, па цитирај ме.

Тој пустиот, што прв го цитираше не јадел ќотек од нив никогаш, тие тепаат крв додека не видат. Што знае кога од шамар повеќе не добил.

Не му текнува дека може утре кога ќе аплицира за работа, некој од Урук-Хаи баграта со просек на факултет еквивалентен на кондурите, да му ја земе работата. Не му текнува дека може и од дома со се партали да го иселат.

Јас најискрено, со се срце им посакувам на сите од источна Македонија да им се досели Урук-Хаи баграта од Нерези, Чаир, Сарај, Дебар, Тетово итн. во нивниот град. Па да видам после дали нема да генерализираат или нема сите исти да им бидат.
Не е до толку страшно доколку никој од Урук-Хаи баграта не го погледнеш накриво, али сепак си постои ризик.
И не е убаво да им посакуваш Урук багри во источна Македонија, повеќе од доволни ни се на нас овде. :)

Се случува поради власта лепи. Не поради нас. Коментаров ти е лишен од било каква смисла, вакви глупости немам прочитано подолго време.
Признавам, природата е сурова и понекогаш дискриминира, брутално !

Мислам, се обиде да звучиш сентенциозно, а главен аргумент ти е „продуктивни битија(WTF!), „што вие сте направиле(WTF 2x!)“.

Не планирам и во иднина на темава со лејка да ти сипувам, мисли малку. Срамота е да прашаш што „вие“ сте направиле, тоа ќе ги прашуваш клошарите што пиеш пиво пред коперација, не нас.

Ајде сега размисли, добро, па цитирај ме.

Aло Панче, дедуцираш полошо од 14 годишниве диви орки. Немав намера да го бутам со тебе у песок за да го доизмериме патриотизмов наш.
Главниот аргумент, кој воопшто не треба со лејка да ти го сипувам, е дека хормоналните induced тепачки се својствени за ДЕЦАТА од 14 години.
Значи знам дека вие стари намќори одамна беше кога бевте 14, ама сме праиле и ние генгбенг, и ни имаат правено, и за ѓупци и за сељаци, и од истиве нам.
Што значи, Љубче беше уште во партија за кого "беше" едната група, на друг од другата група во училница, од курташачење му се отвори главата од ќошето на таблата.
Дали јас сум знаел Вмро, Сдс, етничка нетолеранција и сум бил адреналински нафиксан ради идеологија, или на 14 сум се тепал за да се тепам?

Ти wtfакирај до сабајле, поретардирани одговори од стилот на денес детсково туркање, утре ти, нема да чуеш.
Да, оти јас ако у 6-то насилно драпав за гз женскиве, денес сум сексуален престапник.

И можеби имаш право, ама сензационалниве вести, сумљам дека би делувале некако рехабилитирачки.
Извини ако се засрамив ставајќи ги твоите признанија и акции сторени за земјата во спотлајтот.

Maќедонија!

Затворањето очи пред ова и минимизирањето на проблемот, заради фенси либерален show-off во јавноста не те прави никаков космополит. Не е тоа либералност, ниту космополитизам, туку безрбетност.

Нема потреба да се чукаат гради на форум, доволно е:

- да не се купува од Албанци и албански фирми
- да се потсетуваат нашите политичари, во секоја можна прилика, за ова
- да не се продава недвижнини на Албанци, а оние кои тоа сакаат да го направат "да им се објасни" (ова највеќе важи за местата каде што тие сеуште не се доселени или се доселени сеуште во мал број)

Тоа се вака, најобични, нешта кои ако секој од нас ги почитува, може да смета дека направил многу.
Не се прекршува никаков закон и нема споредба со она што Албанците ни го прават нам.

Секако не препорачувам да се враќа со истите методи, кои тие секојдневно ги применуваат, затоа така би биле баш како нив. А нив им замераме заради тоа, нели.
-

Таквите дебилштини, најчесто ги пишуваат членови кои никогаш не виделе какви се глупости прават муслиманите. Претежно луѓе кои живеат во источна Македонија. Во тој дел освен циганштаната (кои не тепаат деца на редовна база), други муслимани нема.

И затоа редовно си слушаме : „Не смее да се генерализира“ , „Има добри и меѓу нив“ , „Јас повеќе сум страдал од Македонци“ и така натаму.
Ај не кењај со такви глупости секој знае добро шо гадови се. Од источна Македонија сум и добро знам шо прават орките , немора да ми објаснуваш повеќето млади сме во Скопје и пред 2 недели прободеа студент од Делчево и го претепаа тој со него кај Мавровка. 20 на 2.

Па кај нас пробаа да се населат пред 10+ години. Прво почнаа со слаткарница+семкарница една фамилија,потоа изгледа се проширија гласини дека некој нивни роднини ќе дојдат со нив. Му го демолиаа дуќанот и тоа неколку пати , па почнаа и каде живеа се додека не се иселија.
Не сме ти ние криви шо полицијата не смее ништо да им направи на Урук Хаи додека нас македонците ќе не утепат од тепање во Скопје.

А за врска со ќотекот, верувај овде во источна Македонија тепачките се крвнички и тоа доста крвнички. Единствено нема ножеви и пиштоли.

Aло Панче, дедуцираш полошо од 14 годишниве диви орки. Немав намера да го бутам со тебе у песок за да го доизмериме патриотизмов наш.
Главниот аргумент, кој воопшто не треба со лејка да ти го сипувам, е дека хормоналните induced тепачки се својствени за ДЕЦАТА од 14 години.
Значи знам дека вие стари намќори одамна беше кога бевте 14, ама сме праиле и ние генгбенг, и ни имаат правено, и за ѓупци и за сељаци, и од истиве нам.
Што значи, Љубче беше уште во партија за кого "беше" едната група, на друг од другата група во училница, од курташачење му се отвори главата од ќошето на таблата.
Дали јас сум знаел Вмро, Сдс, етничка нетолеранција и сум бил адреналински нафиксан ради идеологија, или на 14 сум се тепал за да се тепам?

Ти wtfакирај до сабајле, поретардирани одговори од стилот на денес детсково туркање, утре ти, нема да чуеш.
Да, оти јас ако у 6-то насилно драпав за гз женскиве, денес сум сексуален престапник.

И можеби имаш право, ама сензационалниве вести, сумљам дека би делувале некако рехабилитирачки.
Извини ако се засрамив ставајќи ги твоите признанија и акции сторени за земјата во спотлајтот.

Тепачка меѓу деца е едно, а кога група која иде по улица, крши осамени деца, не може да се нарече тепачка, туку напад, тепање...
Исто така, намерно или не, во задњите постови, го изоставуваш едукативниот карактер на настанот и верската димензија.

Ги фатија (два пути се десило) и ги терале со ќутек со каиш, да рецитираат зборови на арапски од Куранот.

И тоа ти е тебе тепачка меѓу деца?
:tapp:

Добро бе, може нешто со смисла да напишеш ? Да размислиш и напишеш. Толку немаш мисловен капацитет ? Својствено е 14 годишни деца да тераат 11 годишни деца да цитираат стихови од Куранот, и ако одбијат да го сторат тоа да ги бодат со нож ? Деца за џамлии се тепаат, а не за голема Албанија и Ислам.

Знаеш какви глупости тресеш ? Мислам, дали си свесен до кое ниво се бламираш со тривијалниве тралалајки што ги пишуваш ?

Која идеологија бе ? Имаш багра која и покрај тоа што живее во 21 век, со сите информации достапни (интернет), продолжува со затуцаниот верски фундаментализам .
Колат деца, тепаат баби, се во име на идеологијата. И ти мене, со сиот памет ми велиш дека сум идеолошки индоктриниран ?

Дај жити се почни да мислиш, не дискутирам повеќе со тебе ако пишуваш глупости како во овој пост и минатиот. Срам ми е.

Ај не кењај со такви глупости секој знае добро шо гадови се. Од источна Македонија сум и добро знам шо прават орките , немора да ми објаснуваш повеќето млади сме во Скопје и пред 2 недели прободеа студент од Делчево и го претепаа тој со него кај Мавровка. 20 на 2.
Па кај нас пробаа да се населат пред 10+ години. Прво почнаа со слаткарница+семкарница една фамилија,потоа изгледа се проширија гласини дека некој нивни роднини ќе дојдат со нив. Му го демолиаа дуќанот и тоа неколку пати , па почнаа и каде живеа се додека не се иселија.
Не сме ти ние криви шо полицијата не смее ништо да им направи на Урук Хаи додека нас македонците ќе не утепат од тепање во Скопје.

А за врска со ќотекот, верувај овде во источна Македонија тепачките се крвнички и тоа доста крвнички. Единствено нема ножеви и пиштоли.

Јас не реков дека вие сте ми криви, туку најчесто безрбетниве либералци на форумов се од тој крај.

Прободеле студент од Делчево. Знаеш колку прободени студенти има во Скопје, Тетово, Дебар, Струга, Гостивар ? Знаете вие, ветер во магла... Знаете да истресете по некоја зелена од типот “не треба да се генерализира“. Знаеш дека имам другар кој е врзан во количка цел живот поради тоа што не е Албанец?

Седи си мирен на газот. Најдобро е вие од тој крај да не поштедите од коментарите на ваквите теми. Добро би ви дошло и едно месец дена пробни со „браќата“ , да ги почуствувате сите „придобивки“ на мултикултурализмот и соживотот.

Затворањето очи перд ова и минимизирањето на проблемот, заради фенси либерален show-off во јавноста не те прави никаков космополит. Не е тоа либералност, ниту космополитизам, туку безрбетност.

Нема потреба да се чукаат гради на форум, доволно е:

- да не се купува од Албанци и албански фирми
- да се потсетуваат нашите политичари, во секоја можна прилика, за ова
- да не се продава недвижнини на Албанци, а оние кои тоа сакаат да го направат "да им се објасни" (ова највеќе важи за местата каде што тие сеуште не се доселени или се доселени сеуште во мал број)

Тоа се вака, најобични, нешта кои ако секој од нас ги почитува, може да смета дека направил многу.
Не се прекршува никаков закон и нема споредба со она што Албанците ни го прават нам.

Секако не препорачувам да се враќа со истите методи, кои тие секојдневно ги применуваат, затоа така би биле баш како нив. А нив им замераме заради тоа, нели.
-

Технички, се крши закон, се крши едно од основните човечки права. Но, се согласувам. Сепак некакви можни решенија за проблемов.
Ама, како тоа што ти не купуваш од албански фирми, е поврзано со случајов?
Дали ако освен ти, и комшијата не купуваше, случкава немаше да се деси? Јас не купувам од албанска фирма, зошто ова се деси?

Значи се согласувам со тебе Берик, на големо, одувек, ама тепачка меѓу 14 годишњаци да ја пласираме како сензационалност, е многу ниско за нас.

Тепачка меѓу деца е едно, а кога група која иде по улица, крши осамени деца, не може да се нарече тепачка, туку напад, тепање...
Исто така, намерно или не, во задњите постови, го изоставуваш едукативниот карактер на настанот и верската димензија.

Ги фатија (два пути се десило) и ги терале со ќутек со каиш, да рецитираат зборови на арапски од Куранот.

И тоа ти е тебе тепачка меѓу деца?
:tapp:
И? Па групните тепачки никогаш и не биле тепачки во традиционална смисла на зборот, зошто го пишуваш? Знам дека е тепање.
За семантички проблеми сега се фати, што е тепачка, што тепање. И сме го правиле, ни го правиле. Групно тепање има и ќе има, не само меѓу племе и цивилизација, туку и внатре во племињата и внатре во цивилизациите. Оти 14 годишни тоа прават. Верската димензија е инстантен мотиватор, баш поради тоа што едвај чекаме да сензационализираме тепачка меѓу 14 годишњаци. Па чекај, тоа е кул, we could totally do that.
Добро бе, може нешто со смисла да напишеш ? Да размислиш и напишеш. Толку немаш мисловен капацитет ? Својствено е 14 годишни деца да тераат 11 годишни деца да цитираат стихови од Куранот, и ако одбијат да го сторат тоа да ги бодат со нож ? Деца за џамлии се тепаат, а не за голема Албанија и Ислам.

Знаеш какви глупости тресеш ? Мислам, дали си свесен до кое ниво се бламираш со тривијалниве тралалајки што ги пишуваш ?

Која идеологија бе ? Имаш багра која и покрај тоа што живее во 21 век, со сите информации достапни (интернет), продолжува со затуцаниот верски фундаментализам .
Колат деца, тепаат баби, се во име на идеологијата. И ти мене, со сиот памет ми велиш дека сум идеолошки индоктриниран ?

Дај жити се почни да мислиш, не дискутирам повеќе со тебе ако пишуваш глупости како во овој пост и минатиот. Срам ми е.

Па да ти кажам право, освен премногу трудење за креативно деградирање, ни ти досега не си напишал нешто вредно за читање.
Слободно скокај, не се wутам. Тоа што ти си неспособен да разликуваш 14 хормонално дисбалансирани годишни во тепачка од сериозната политичка и верска асимилација која ни се случува, јас немам право да се wутам. Значи тие 14 годишни уште го немаат прочитано Куранот за да бидат способни да тераат друг да го рецитира. Значи тоа им е причина која ги сопнало попат за да се тепаат. Незнам кој дел не го разбираш, дека ако не чуле за верска нетолеранција, ќе тепаа оти имало детето црвено на патиките.

Јасни ми се сите параметри на проблемов со албанците, ама зарем навистина треба да чекаме ретардирана вест од типот на оваа за конечни испливат нашите фрустрации?
Сите големи проблеми се сеуште тука, јас да се согласев и за ова, и ова сеуште ќе беше тука. Канализирај си го бесот, и читај ме повнимателно.

Maќедонија!

izvini sto ce ti recam ama tebe i da ti go optegnat ova muslimanive
fala ce im reces taka ne se cuva nacija, ne se cuva svoja koza , ti ako denes ne zastanes vo odbrana na deteto koe bilo napadnato koj znae sto ce ti se sluci tebe na nekoj tvoj , na sosedot i taka nataka koga ce gledame so drugi oci ne ni e gajle ama ako go setime na svoja koza bole. ZA da ne dojde do toa sekogas reakcijata treba da e navremena ostra i pravedna so silina i zestina pogolema od nanesenata , samo taka ce opstoime kako idividua a so toa i kako nacija

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom