Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Adidas Court Stabil X Indoorshoe Boys | Plu

Adidas Court Stabil најдобра патика со сум ја носел

2450 во Спорт Вижн

563719_527065127354386_1813007162_n.png

adidas-rayado-low-silas-skate-shoes-collegiate-navy-white-sub-brown.jpg

Ги немам, ама во план се...

Како што забележав, многу подобри модели имаат во Спорт Вижн и во Спорт М, отколку во Најк и Адидас специјализираните дуќани, барем до сега што сум купувал ова се дешава ретко.
Има една топ продавница за патики во Соравија подоле од Бицијани (не таа на среде), ама нешто веќе истите модели им стојат подолго време. Едно време ги имаа најновите модели со најефтини цени во Скопје

Во 3M Sport ( OUTLET ) Борис Трајковски 490 ден биле овие
shoes_iaec1190541.jpg

Некој да не ги забележил случајно :D ?

Прееска бев, немаат врска со овие од сликата. Тие што ги имаат се шит квалитет стиропор и за 490 денари никако да не си купил. Од пазар за 150 денари има поквалитетни влечки. Ни шарите ни контурите ништо нема допирни точки со овие.

Прееска бев, немаат врска со овие од сликата. Тие што ги имаат се шит квалитет стиропор и за 490 денари никако да не си купил. Од пазар за 150 денари има поквалитетни влечки. Ни шарите ни контурите ништо нема допирни точки со овие.

A каде можам да најдам вакви како на сликата?

A каде можам да најдам вакви како на сликата?

Едит.

Прееска случајно во Спорт М во Беверли Хилс, видов вакви како на сликата, не шитот во аутлет туку баш такви како што сакаш. Но, цената им е 2190 денари и мислам дека треба да идат на лечење :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom