Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Не е реклама на амстел туку на златен дап

Прееска на радио ја слушав, незнам која станица беше, многу ми се допадна ...
Песната е на Шпански јазик, незнам дали е Шпанска или пак е од некоја Латино-Американска држава, отприлика го запаметив ова ... конкистере, конкистере ... лала лала ... лала лала ... (женски глас) !

Некој да не ја знае песнава? Некако ми се чини ко да ја имам слушнато на американска свадба, бар така ме влече :icon_lol:

Прееска на радио ја слушав, незнам која станица беше, многу ми се допадна ...
Песната е на Шпански јазик, незнам дали е Шпанска или пак е од некоја Латино-Американска држава, отприлика го запаметив ова ... конкистере, конкистере ... лала лала ... лала лала ... (женски глас) !

La bamba

Музикава што оди во позадина ? :)

Абе има една серија, се вика "Инспектор Коландри", на некоја наша тв ја дават .. е сега ме интересира песната која оди во позадина додека даваат најава за серијата или кога ја рекламираат .. нешто рокче метал беше песната, дали ја знае некој или некој што може да ја најде ? :)

Некој да не знае како се вика песнава: Вака нешто иде taake mee faaaaar awaaaaaaaay froom hereeeeeeee :D развлечено го пее рефренот женска е нешто како латино малце мава и ја пуштаат на антена5 денес ја чув во 9и12! :D

Некој да не знае како се вика песнава: Вака нешто иде taake mee faaaaar awaaaaaaaay froom hereeeeeeee :D развлечено го пее рефренот женска е нешто како латино малце мава и ја пуштаат на антена5 денес ја чув во 9и12! :D

?

Znam gore ima nekoj koj budno ne cuva i mislsi na nas za tova svetot e ubav i poln e so cuda voa samo ref od pesnata a kako se vika i od koj e nz pomagajte :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom