Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tи шо не фатш гитла у Арабија?Па сели се во Атина,што чекаш?
Не бе убо ми е во 5 сабајле да го слушам тарзан кај шо вика
Tи шо не фатш гитла у Арабија?
Со овој ум ќе го слушаш се додека си во македонија
--- надополнето: 19 јуни 2013 во 16:25 ---
Убаво ми е овде.
Ibn kajjim![]()
мене ми личи на соулMetta ili Soul ?
ти па, нели 1000 пати е кажано “не му судете на исламот по постапките на муслиманите“За тоа време во доминантно муслиманските средини, по светов, можете да видите како Муслиманите го следат сопствениот Куран, кој им викал да ги почитуваат Христијаните.....
Да. Во ова време на континуирани напади, од страна на Муслиманите, врз се што е христијанско по светов, тоа е една од најчестите цинични препораки, кои форумскиве Муслимани ни ги протураат под нос, во недостаток дури и на приближно објективни аргументи.ти па, нели 1000 пати е кажано “не му судете на исламот по постапките на муслиманите“![]()
мене ми личи на соул
Ibn kajjim![]()
Грешка си, Соул не знае кирилица, сигурно не е он.
Да. Во ова време на континуирани напади, од страна на Муслиманите, врз се што е христијанско по светов, тоа е една од најчестите цинични препораки, кои форумскиве Муслимани ни ги протураат под нос, во недостаток дури и на приближно објективни аргументи.
Фантазмагоричната реалност која ни ја презентираат алаховите робови, секој ебан ден, им остава простор за некаква одбрана со аргументи, само на едно такво апстрактно, философско ниво.
Но ние не живееме со Исламот, нити со Куранот, туку со Муслиманите. Нас, црквите не ни ги сквернави зборот Ислам, туку Муслиманите. Децата за Велигден не ни ги уби збор или книга, туку живи луѓе Муслимани.
Но сепак, на крајот од краиштата, како да не му судам на Исламот, кога целото светско море од Муслимани, при секое злосторство, гордо го употребува Исламот, како облека, заднина, суштина, па и причина....
Под кое име и знаме излегоа овие Муслимани во Скопје, да бараат слобода за убијците од Велигден?
Зошто детено на сред улица беше убиено у Пакистан? Што навредило за да заслужи смртна пресуда, на лице место?
Која беше причината поради која статуите на Буда беа срушени во Авганистан?
и така за секое злосторство, секој ден, злосторниците се кријат и се облекуваат бесрамно,во истата облека, која нивните подржувачи тука на форумов, ни сугерираат да не ја земаме во предвид
ovoj ip-op it go pevaa u eden kafana u Xhepqisht:
Xhamia në Aeroport
unë jam ibn kajjim,
sa bendzin qe go palim,
u podrum qe go stajim
a xhami qe go praim!
Heh...uste na prva se sopna..
Kaj znaes sto e Metta ili Soul za da si go izrecitiras svojot nick?
Nego sto bidna ke se gradi ili ne dzamija ?
Со овој ум ќе го слушаш се додека си во македонија
--- надополнето: 19 јуни 2013 во 16:25 ---
Убаво ми е овде.