A
AnFem
Гостин
Прости им Господе, не знаат што прават.Ваш проблем е што сте заспани, а јас немам никаква воља да ве пробудувам.
Прости им Господе, не знаат што прават.Ваш проблем е што сте заспани, а јас немам никаква воља да ве пробудувам.
извини али не сакам незаслужени заслуги.Зборот Јаврија е главниот придонес на Гурџи кон меѓурелигиските дискусии...
Да ти кажам право, јас Боди го доживува како ирационален лик, ама покрај тебе како Витгенштајн од времето на Трактатот ми делува.извини али не сакам незаслужени заслуги.
Прв го употреби Боди, за да јас потоа го употребувам почесто.
Имаше еден афоризам, ти го напиша одамна, но не се сеќавам точно.Да ти кажам право, јас Боди го доживува како ирационален лик, ама покрај тебе како Витгенштајн од времето на Трактатот ми делува.
Право да ти кажам, и ти на мене ми делуваш како Дарко Панчев во однос на Ниче.Да ти кажам право, јас Боди го доживува како ирационален лик, ама покрај тебе како Витгенштајн од времето на Трактатот ми делува.
Така е....што е право право.извини али не сакам незаслужени заслуги.
Прв го употреби Боди, за да јас потоа го употребувам почесто.
Во царството на слепите, едноокиот е крал.Имаше еден афоризам, ти го напиша одамна, но не се сеќавам точно.
Во царството на слепците... вака некако дополни го само.
Поентата ми е, тоа е случајот овде, покрај сите Ошовци, Игорче кој е едно ниво понапред во образованието делува покрај Ѓурџи како Ајнштајн.
Право да ти кажам, и ти на мене ми делуваш како Дарко Панчев во однос на Ниче.
Право да ти кажам, и ти на мене ми делуваш како Дарко Панчев во однос на Ниче.
А тебе бе кај да те стават сиротиотИмаше еден афоризам, ти го напиша одамна, но не се сеќавам точно.
Во царството на слепците... вака некако дополни го само.
Поентата ми е, тоа е случајот овде, покрај сите Ошовци, Игорче кој е едно ниво понапред во образованието делува покрај Ѓурџи како Ајнштајн.
Те пофалив сега, што се оштриш...А тебе бе кај да те стават сиротиот
Само кога би можел идиотот за нано секунда барем да се види. Би жалел милион години за своето идиотство.
Ме праша нешто за мене, не ти одговорив, па сеа се фати за потписот “циник“ Па сеа ќе ми паламуди за цинизмот...Ако те цитирам уште 2-3 пати ќе почнеш да судиш за мене врз основа на аватарот. Многу се изнервира што не ти одговорив дали сум верник.Абе дете, гледам си се потпишал циник, има ти уште многу да учиш за племенитата вештина на цинизмот. Прва лекција, ако ставиш смајли, цинизмот исчезнува.
Не планирам да шутирам пет милијарди, мене ми се одбивни оние кои имаат капацитет да размислат, а сепак одбиваат да го сторат тоа. Најголемиот дел нити има капацитет, ниту пак воља да размислува.
Се обидуваш да глумиш мудрец, тоа е дури полошо од да глумиш мудрец. Еве ги трите стадиуми.
1. Си мудрец
2. Глумиш мудрец и понекогаш ти поминува
3. Се обидуваш да глумиш мудрец, и не ти поминува.
Ти си стадиум 3, треба да вежбаш за да стигнеш во стадиум 2.
Ќотекот ми го удриле Ти па тек не знаеш зошто дојде на темава. Ти па тек немаш врска што сакаш да кажеш..Прочитао сам НиноиЌу !
Ништо посебно, истресе небулоза, ти го удрија ќотекот и сега изигруваш миротворец ала Мајка Тереза, не е модерно тоа веќе, демоде е, имаше вакви како тебе.
И пиши што си, верник, неверник, не е фер да се криеш вака.
Не бе...какво острење, те информирам само.Те пофалив сега, што се оштриш...
Прочитај си ги претходните постови, и гледај како ти тонат постепено. Прво глумеше мудрец-интелектуалец, кој од неутрален аспект може да ги согледа двете страни, потоа кога почнаа да те шамараат почна се попростачки и попростачки да пишуваш, за на крајот да си ставаш смајли на сопствените обиди за шеги.Ме праша нешто за мене, не ти одговорив, па сеа се фати за потписот “циник“ Па сеа ќе ми паламуди за цинизмот...Ако те цитирам уште 2-3 пати ќе почнеш да судиш за мене врз основа на аватарот. Многу се изнервира што не ти одговорив дали сум верник.
А за ова со мудрецов.. Каква твоја креација, па мора да си горд?!
Ти тоа за мене нешто кењаш...Во царството на слепите, едноокиот е крал.