Прашања околу eRepublik (проблеми, багови, итн.)

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
кај се плаќа за медаља?

2mgmu0o.png

Грешка сте. Тоа е мисија и со 20 златници ќе ја завршете мисијата и ќе добиете 1.000 искуствени поени (experience), а медалот и петте голд од него нема да ги добиете.
се зафркна ти или некој друг ? :)

се зафркна ти или некој друг ? :)

Јас не. Имаше статија пред многу време за тоа како да не се троши голд на мисии, на било која. Безкорисно е. :)

Кој не се логирал денес нека побрза, ова Зимскиов подарок е повеќе од одличен! :)
b99e5b5bf05d4f50a270d9c.png

Click and you get:
-50 strengh
-5 bazookas
-5 bazooka boosters
-5 energy bars
-5 gold

Hea0C.png

Што е форава со играва? Знам дека многу ја играат, али никад не сум разбрал за што се збори.
Генијална идеја за праење пари од малоумни деца преку постојано поттикнување национална омраза и креирање на лажно чувство дека некако и помагаш на твојата (е)држава преку трошење пари и време убивајќи (е)непријатели.

Зошто кога сум логиран преку Mozilla Firefox не може да постирам ништо... Чаре? Преку к**р ми е од Google Chrome!

Незнам дали уште некој од кајганџиите ја играат сеуште оваа игра, но тие што ја играат знаат дека Плато не изненади и изреволтира со еден банер по повод Ерепублик средбата што ќе се одржи кај нашиот тужен сосед.
182NT.jpeg

Ако некој има профил слободно нека го бомбардира Плато со тикети или пак нека предложи некоја подобра идеја.
Повеќето играчи сме на ум да се испукаме на Романците и после тоа најверојатно ке ја напуштиме играва, некои веќе почнаа со растурање на фабриките и побараа бришење на профилите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom