Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
barcastuff ‏@barcastuff
Italian club AC Milan are interested in Barcelona midfielder Thiago (22) and have sounded out his agent on a possible transfer. [via sport]

600516_578788005476624_1702316277_n.jpg

толку .​

maldini zver одма да го врнат прва постава место констант

Поли со гол за италија :) Чим добива шанса во репрезентација ваљда ќе добива доста шанси и во милан... :)

600516_578788005476624_1702316277_n.jpg

Koj ќе ги видим циганчиштана у екипа после ова ми се плаче, ама буквално ми се плаче
--- надополнето: 1 јуни 2013 во 04:42 ---
^
И Quintero е доста добар играч. Порто понудиле 10 мил за него. Се поврзува и со Џенова па ако иде таму знае се што следува.... :pipi:
AC Milan could insert on loan midfielder Marco Fossati in a deal to sign Sampdoria midfielder Andrea Poli
За ова дете пред 3 години им платиле 7 мил на комшиките за да игра во примавера. o_O

На комшиките им плативмо 7 милиона, за 4-5 деца, овој Фосати, тој Атила Филкор памтим и уште 2-3 незнам кои беа

Иначе кој смо кај децата, знае некој што се деси со тој Филип Просеник, од Челзи што сме го украле талентот ??
Мислев дека ќе го биде детево ама се повреди си еба мајката

martina22acm фала ти, ќе ја искористим кој ќе дојде прав момент :D

мунтари останува траоре ноче фламини како слободен играч амброзини закардо антонини и дидак вила си одат

Уште да те разберев шо сакаш да кажеш и се ќе беше топ :giggle:

Он топик:
971179_10151681729660460_168962595_n.jpg
How much legends in one picture :cool:.

Уште да те разберев шо сакаш да кажеш и се ќе беше топ :giggle:

Он топик:
Прегледај го приврзокот 64918
How much legends in one picture :cool:.
сакам да кажам дека летово би можеле да заминат тие играчи ако дојде поли
фламини како слободен затоа шо му истечува договоро ночерино мацари имаше скоро изјава дека ги сака фламини и ночерино у интер исто заминуват закардо траоре дидак вила антонини робињо и за боатенг не се знае

Milan are chasing German Denis

With Giampaolo Pazzini injured long term, AC Milan are courting Atalanta's German Denis as a potential replacement.

german denis па да коа веке не фрламе пари за напагач нека се доведе бар некој кој ке закрпе у серија а како герман денис фиорентина ни го украде јаковленко од динамо киев и сеа денис епа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom