- Член од
- 25 април 2012
- Мислења
- 443
- Поени од реакции
- 580
Од наведениве во листаа немам некој фаворит, ги мразам сите подеднакво.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала комшија и на твојот комшија. Упссссс абе јас сум коза што сум ти згрешилаДа му умре козата на комшијата.На сите!
Фала комшија и на твојот комшија. Упссссс абе јас сум коза што сум ти згрешила![]()
У што си ти некој намќор лебатиДа му умре козата на комшијата.На сите!
Аман бе! Ние не плукаме по бугарите без НЕКОЈА причина. Таа причина вие си ја стварата.Не сум гласал бидејќи не сум Македонец но мислам дека со србија имате добри односи, Сметам дека тоа е нормално 70 години сте под српска пропаганда весници, медиуми, музика всичко.С бугарија не сте бидејќи немате ниту бугарски весници, филмови, музика, ништо . Реално сметам дека не познавате Бугарите а впечатокот што имате е она што го прочитате во медиумите а тоа е 90% плукање по бугарија. токму она бугарија има во предвид зборот ,,доброс'седство''.това е тажно бидејќи секој 5 ти бугарин е поврзан на некој начин со Македонија .
Причината поради која се плука по Бугарите е до некаде валидна.
Но ако толку плукаме по нив, заради тоа и тоа, тогаш колку ли треба да плукаме по овие кои ни убија деца на Велигден, кои секој ден не тепаат и убиваат и ни ги сквернават сите светии, константно, секој ебан ден?
Аман бе! Ние не плукаме по бугарите без НЕКОЈА причина. Таа причина вие си ја стварата.
Да, на интернет и под перница. Добро ми е позната жестокоста на македонскиот пркос.Па и плукаме по нив, константно, секој ден.
Не дека сакам да ти се мешам во твоите убедувања ниту па сакам да почнам да хушкам против Србите на темава ама ко што гледам од Кавадарци си, не ли си слушнал за Тиквешко Востание и што се дешавало после задушувањето на востанието во Кавадарци и Велес?
Со таа ваша историска “вистина“ може да си направите еден лосион за хемороиди. Барем од тоа ќе има некаква корист.Сега е на ред да признаете историската вистина, ние повеќе отстапки нема да направим. Поздравувам тие со таа песна се надевам дека ќе ја разбереш!