A
Ali Pasha
Гостин
Дали е одлучено за обичната публика, во Јужна и Северна, кои делови ќе бидат наменети за навивачите на Шкендија, а кои за тие на Тетекс?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На јужна ќе бидат вашитеДали е одлучено за обичната публика, во Јужна и Северна, кои делови ќе бидат наменети за навивачите на Шкендија, а кои за тие на Тетекс?
Благодарам за информациите, бидејќи планирам да го носам и „junior-ot", па не знам колку безбедно може да биде во „неутралните“ трибини.На јужна ќе бидат вашите
Нигде нема објавено, веројатно ќе биде мешавина... Кој кај си купил карта...
Мада пологично е Македонци на јужна, вие на север.
Пошто вас ќе ве носат од другата страна, нема логика да треба да доаѓате на јужна![]()
Сите Тетовчани Македонци ќе бидат на запад колку што знам.Мене ми кажаја од обезбедуењето лица, дека ќе биде една трибина за нив, една за нас. Поточно, нема да има трибина за “неутрални“. Или си со едните, или со другите. Е сега не се сигурни на која трибина ќе бидемо.
Ама мене друго ме буни. Видов онлајн купување на карти (или поточно информација каде може да се купат), и ми падна во очи тоа што цената за Југ и Север е 120 ден. а за Исток и Запад 60 ден.
Незнам стварно ме стаеја у мислење како ќе биде...
Сите се на располагање
Kolku sto dobro razbrav sto ke izvadele balistite sakam da kazem deka bi bilo toa najgolema glupost i sram za tifo scenata sirum Evropa..
Utre ce vidime site...Ce diskutirame okolu toa ce kazam sto sum razbral bilo da e vistina ili ne..pozdrav !А што ќе изваделе бе?
Абе Север и Исток се за Шкендија, Југ и Запад за Тетекс тоа е јасно како ден.
Во Тетово сите неутралци земаат за Северна, не се продаваат за Јужна!
Баш ме интересира дали ќе се исполни ветувањето дадено од Илчо ако се исвиркува химната од нивна страна![]()
Па зашо на играчите од Тетекс им се давале карти за север? Да не се продаваат само карти за север?
Иначе не се чудете ако видите Македонци тетовчани по "неутралниве" трибини. Со Веспрем и Работнички на пример сигурно имаше најмалку 1 500 души од Тетово што не беа со Војводи, а може и појќе
Баш ме интересира дали ќе се исполни ветувањето дадено од Илчо ако се исвиркува химната од нивна страна![]()
Овие се блок 21...Па веројатно се карти за у ложа, поточно блок 22, такви и на играчите на Шкендија им дале!
Не верувам да се исвиркува, но ќе видиме утре.