Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
лани испаднале реал на среќа од баерн??? ма немој да ме јебеш, после 2-0 ТОТАЛНА ДОМИНАЦИЈА на сред бернабе, уствари они имаа среќа што уопште дојде до пенали

Член од
14 април 2012
Мислења
32.585
Поени од реакции
66.296
Дечкото убаво си кажа дека ПЕНАЛИТЕ се лотарија за било кој тим, и дека тука играла среќата...

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Ланската сезона беше перфектна во речиси секој поглед. Многумина замеруваат на отпаѓањето од Баерн, но сите забораваат дека отпаднавме на пенали. Значи на среќа! Сеа да, ќе се сврти муабет: Еј па со тие играчи можеше да го уништи Баерн. Со кој играчи? Со овие што сеа се влечат по терен?
Е не може Мурињо цел живот среќа да го прати. Знам дека не е муабетот на темава, ама 2004 да не свирнеше офсајд судијата при голот на Сколс, многу работи можеби ќе беа различни.

B

Beck's

Гостин
Е не може Мурињо цел живот среќа да го прати. Знам дека не е муабетот на темава, ама 2004 да не свирнеше офсајд судијата при голот на Сколс, многу работи можеби ќе беа различни.
Ова. Неверојатна среќа го пратеше низ неговата кариера заокружено со неколку одлуки во негова корист. Голот на Сколс па црвениот картон на играчот на Депортиво(не ми текнува сеа името), па неколкуте судиски грешки коа ги елиминираше Барца и ткн. Е сеа кога среќата му го сврте грбот освојува 3 никакви трофеи за 3 год со Реал Мадрид каде само еден играч им вреди 100 мил евра.

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Ова. Неверојатна среќа го пратеше низ неговата кариера заокружено со неколку одлуки во негова корист. Голот на Сколс па црвениот картон на играчот на Депортиво(не ми текнува сеа името), па неколкуте судиски грешки коа ги елиминираше Барца и ткн. Е сеа кога среќата му го сврте грбот освојува 3 никакви трофеи за 3 год со Реал Мадрид каде само еден играч им вреди 100 мил евра.
a barca kolku osvoia bez srekja/sudiska pomos?

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Сосема норамална работа на форумов е извртувањето на фактите и апсолутното непоклопување на коментарите за утакмицата со самата утакмица, па така Реал наеднаш стана најнеспортскиот фудбалски колектив во последниве 3 години, а Атлетико најневините суштества на нашава ни планета. Како да заборавија членовите да го спомнат константното лежење после водството, Пепе стајл фаулите над Роналдо, ѕверењето на мајмунот им тренер и подлите потези на веќе докажаниот Коста ама нема везе Реал се најнефер екипа (y). И пред да добијам супер издржана реплика за Роналдо и барањата за непостоечки пенал да си кажам дека не ги оправдувам нашите идиоти баш напротив ама Атлетико беше каде-каде понефер од белите.

и друга смешна работа значи најмногу мразам да генрализирам и сега нема да кажам сите туку 90% од фанчињата на Баерн во сезона кога тимот им гази се живо и диво нашле да плукаат по Реал како бил смешка од тим, како Мурињо бил копиљ и разни ниски удари од експертизата која нели е најфер и најначитана на форумов. Но, сево ова не ме изненадува знаејќи кој им се предводници, Мајка Тереза најневиното суштество(после Коста) во планетава и дечкото кој не можел да го натера помалиот брат за Баерн да навива па одбивноста кон Реал ја изразува на кое друго место ако не на форумов.

B

Beck's

Гостин
Роналдо заслужи уште порано директен црвен кога го удри без топка Хуанфран.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Судијата се изгуби тоа е факт. Имаше двојни аршини. Мурињо знае да реагира претерано, но и Симеоне не беше нешто подобар. Некои поединци во Реал, мора да се научат да трпат пораз. Истите оние кои против Барса правеа глупости, вчера пак беа присутни со глупости. Јас и понатаму стојам на тврдењето дека Мурињо е најлошто што му се случило на Реал. Не знам зошто го чувате Бензема, нема никва корист од ликов. Тромав, не се труди, нема воља. Роналдо колку и да е добар, не може да ја носи цела екипа на грб. На Реал му фали добар напаѓач, кој ќе знае да направи разлика. Кој фактор во тим ви е Каранка, баш ме занима кој ќе биде тој клуб кој би земал ваков имбецил. Коста е типично провокаторче, знае дека Пепе паѓа на такви работи и е лесен за манипулација. Мислам дека немаше удар на Роналдо, сомнителна ситуација. Мора да извадат снимка од друг агол.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
:pos::pos: кој пад го имаше човече...
Жал ми е шо не ја изгледав од крај утакмицава сеа :(

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.606
Поени од реакции
22.611
Некој праша како можат да го поднесат Симеоне во Атлетико. :) Мојот одговор на тоа прашање е следниот: Во рок од една календарска година, Симеоне (и неговите играчи, нормално) на фановите им ги донесе овие 3 работи:

Лига Европа
Супер Куп на Европа
Копа дел Реј
--- надополнето: 18 мај 2013 во 17:39 ---
Иначе од Реал биле сигурни дека ќе го освојат купот, автобусот веќе бил спремен:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И како тоа Реал немал титула сезонава? Супер Купот? Или тоа го рачунате само вие Барса фанс кога ќе го освоите, за да кажувате колку титули сте зеле во една сезона? :D

И не ми е ова оправдување за вчера, just sayin'. Како и да е катастрофална сезона, тоа никој не го негира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom