Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
А

Адриано

Гостин
Prediction: Roma will be too strong for Catania. The Giallorossi travel to Sicily with only one thing in mind and that is to win. The home side will put up a good fight but Spalletti's side have enough quality to come through victorious.
Catania 1-3 Roma

PREDICTION

If we are going to predict this match on percentages then you would have to favour Inter for the victory, and thus the Scudetto. However, sometimes football is written in the stars, and having already failed to wrap up the title twice, maybe it is just not meant to be for Inter this year.

Parma 1-0 Inter!

Не дека е морално да се оствари и дека ке биде така ама Карло е експерт за италијанско првенство многу пати бил во право редовно кога уплаќам ги гледам неговите извештаи и воодушевен сум што многу пати дури го погодувал и точниот резултат!
СЕ НАДЕВАМ ДЕКА ГРЕШИ!!

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Интересно е што Интер во минатото две сезони го има губено скудетото во последното коло, дали е можно и трет пат да се случи тоа?

Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4
nema sansi!!! sto vi e bre lugeeeeeeeeee!!!! utre inter ke tepa, mozebi malce potesko so e i normalno, ama ke tepaaaa

a cim vikam ja deka ke tepa sigurno ke tepaa

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.996
Поени од реакции
45.390
Интеристи , конечно и ја да ви се приклучам во дискусииве со оглед дека имав стагнација од нет добри 25 дена .

Престојот на Џузепе Меаца не би можел да го опишам , тоа е нешто што само може да го доживеете и верувам дека од наредна сезона ке идеме бар на една утакмица со оглед на фактот што повратните авионски карти од Софија или Солун се ефтини а и билетите на натпреварите во првенството не се скапи . Неможам ни да си го претставам пред себе моментот што би го доживеал гледајќи натпревар на Интер на тој стадион .
Што би можел да кажам освен дека тој еден саат поминат на стадионот ми беше еден од најдобрите моменти во животот , се што успеав да направам покрај фотките на Curva Nord и стадионот е симнувањето на теренот и пеењето на цел глас на рефренот од Ce sollo l'Inter пред голот кој е поставен под Curva Nord , бацив трева и не тргнаа од обезбедувањето на стадионот дека не беше дозволено симнување на теренот .
Земав две големи знамиња од Интер и еден шал и после 2 саата го напуштивме комплексот на стадионот . . . . нешто феноменално .

Пречекот во Скопје ми беше мизерен , дента дознав дека за време на апсолвентсаката починала баба ми , и 3 саата подоцна бев докрајчен од натпреварот со Сиена , али тоа е , живот . . . You're gone but not Forgot.

Факт е дека Интер не би бил Интер а да не им приреди нешто вакво на своите фанови , ме насмеа постот со Борис Новкович , не ми текнува чив беше :D .
За фотките не е проблем ке ги постирам само да ги земам од кај другарка ми со оглед дека ги правев со нејзин апарат .

druze i jas odam utre ako mozes da kazes sto kako ti e turata i kako ti se planovite za da odis na Inter poso i jas sakam ama turata ne pominuva niz milano

Бојан извини али постов ти го прочитав тек коа бев у Барселона , се ставив на нет таму на пола саат , а сеа глеам и дека си го пратил у 12 саат , а у тие моменти бев на автобуска така да веруј ми ке имаш и наредна прилика , се надевам дека на форумов заедно ке се организираме со авион да тркнеме на една тура до Милано нормално уз истата и на утакмица да идеме зашто бар јас во иднина истото 100% планирам да го реализирам така да одлично би било да се организираме една поголема група на Интеристи од форумов , имаме време до наредната сезона и за пари и за дозволи и за планирање .

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Jaс сум за еден таков излет..... пожелно би било некое дерби....

Добредојде назат Сан. Ајде, заедно со нетот... ќе имаш причина да славиш денес... титулата

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
syn добредојде назад таман на време за фештите и прославата :violent1::violent1::violent1::violent1:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Младите од Интер изгубија од Парма со 3:2... но, поради победата на првиот натпревар од 4:2 се пласираа во четвртфиналето од Примавера шампионатот.

За Интер играа: Belec; Santon, D.Esposito, Federici, Fatic; Gerbo, Bolzoni, Fortunato (Napoli 83), Pedrelli (Pedrelli 57); Siligardi, Litteri (Ribas 67).

Головите за Интер ги постигнаа Siligardi во 33 минута и Federici во 95та

Со голот на Federici - младинците влегуваат во четврт финале....

Густо било

А

Адриано

Гостин
, ме насмеа постот со Борис Новкович , не ми текнува чив беше :D .
.
Јас таа Беља :pos:

ајде еве го 1 саатот полека се припремам сега најпрвин одам до дуќан да земам редовните работи пивце и кикиритки а потоа да ја украсам собата се наоблекуам со на сите интер дресови си го ставам капчето интер шалот интер го закачуам знамето на ѕидот врвката за мобилен ја стаам околу врат ја пуштам Pazza INTER Amala седнуам пред Т-В зјапам у телма саат ипол додека да почне утакмицата и гледам досадни реклами ама сепак вреди да се чека!Можам да се замислам како трчам од соба надвор низ двор викајки кампиони ди италија:pos2:!
Последен пат така беснеев кога у последно коло 2003-2004 мислам дека беше победивме во гости за да обезбедиме 4 место:helou:

Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4
adrianoooooooo fanatikkkk! uste 2 saata imas ejjj!!!

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
i Jas sum za dogovor da odime na Inter, ama vizite ke ne zafrkavaat mnogu. Jas bev na Nou Kamp i Alianz poso turata ni bese takva , ne pominuvavme niz Milano. ama gledavme prazni stadioni :( ne e toa interesno.

Sakav da odam na Barsa vs Valensija ama kartata bese 125 evra :) mnogu preskapa.

Aj do godina na derbito Inter Milan organizirano od skopje

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ајде ушште 53 минути и да заврши агонијава , леле ко 2002 да се повторува иста нервоза , само се надевам овојпат позитивно ке заврши

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom