PIRATIC
diplomiran klozetar
- Член од
- 26 јануари 2012
- Мислења
- 7.854
- Поени од реакции
- 6.497
Исламот е една заостаната религија, заостаната идеологија ... 21 век сме веќе тие работи одамна не се во мода што ги промовира Исламот ... воопшто да не ве чуди тоа што милиони Муслимани ширум светот секоја година преоѓаат или во Христијанство или пак едноставно постануваат Атеисти ... па кој сака да живее според таа заостаната идеологија/религија вотева ... кој нормален сака да оди облечен ко кловн со брада до пупак а женаму до него обвиена во црно од глава до пети ко нинџа ... па клањање пет пати на ден ... аџилаци во Мека ... 30 дена пост(месецот Рамазан), курбани(Курбан Бајрам) и триста други тралалајки ... и која жена денес сака да раѓа по цели фудбалски екипи по дома ... абе позаостаната религија/идеологија амин ... е сега да има и нешто позитивно ко на пр. забрана на некои штетни пороци ко алкохол, дрога и коцка(лично како човек сум строго против овие три порока) ... ама сума сумарум религијата е тапа 90% и затоа младите Муслиманите ширум светот масовно се Атеизираат ... и не ова не го кажувам затоа што сум Христијанин(декларативно), поточно Атеист сум не сум религиозен и сметам дека ерата на религиите е веќе завршена !
П.С. Исламот ќе трае се додека Саудиска Арабија и некои други земји од тој регион имаат нафта(читајте пари) ... кога ќе ја снема нафтата(т.е. парите) и дефинитивно Исламот ќе отиде во корпа т.е. на буниште/депонија !
П.С. Исламот ќе трае се додека Саудиска Арабија и некои други земји од тој регион имаат нафта(читајте пари) ... кога ќе ја снема нафтата(т.е. парите) и дефинитивно Исламот ќе отиде во корпа т.е. на буниште/депонија !