Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам дал некој ја гледа во моментов Болтон - Арсенал , 2-0 губеа Арсенал по првото полувреме , имаа играч помалце , а за 45 минути во второто полувреме постигнаа 3 гола и имаа целосна иницијатива , е тоа е тренерската замисла , повлечени потези , испланирано однапред што во случај ако се има играч помалце , тоа е Вегнер , тоа е голем тренер , тоа е она што Интер во моментов го нема .

Незнам дал некој ја гледа во моментов Болтон - Арсенал , 2-0 губеа Арсенал по првото полувреме , имаа играч помалце , а за 45 минути во второто полувреме постигнаа 3 гола и имаа целосна иницијатива , е тоа е тренерската замисла , повлечени потези , испланирано однапред што во случај ако се има играч помалце , тоа е Вегнер , тоа е голем тренер , тоа е она што Интер во моментов го нема .

Uf me natera da zboram za mecot.
1. Bravo Arsenal
2. Sepak mislam deka presvrtot bese malku na srekja i poradi glupaviot zaspan bolton.
3. Od prethodnata tocka ne mora da znaci deka ne ti e tocna sporedbata na venger i mancini (naprotiv se slozvam).
4. sori za oftopikot

Почит за Каљари, се надевам дека ќе изборат опстанок.
Да не го земеше Интер Матео Ферари од Бари,овој сега ќе играше негде во Серија Б. Поздрав и за него и за нашиот Асквафреска.

Просто и едноставно , тоа е фудбалот , Ернан за 0 - 1

АААААААААААААААААА КРЕСПОООООООООООО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! мајсторот останува мајстор ........... само црвен да не добиеме сега !!

Не ми се верува . Киву е повторно во средината ?!?!?!?!? :kesa:

nemoze ova vise vaka imame prilika roma zavrsi nereseno i nie nereseno ajde vise ovoj mancini

лелееееееее уште и срека имавме !!!!!!!! ова беше убедливо најслабото издание на интер оваа сезона , никаква игра средината речиси и да не постоеше не видов ни една украдена топка ниеден старт , подавање ништо само играчи на лацио гледав во средината

- Игра = Мизерија , имаа и среќа што не изгубија

- Тактичка поставеност = Мизерија ( пак со Киву во Средината , а викаат човек учи од сопствените грешки )

- Станкович = Тотално разочарување сезонава а не беше заменет

- Киву = нормално Играч мање , не е он крив , исто , и он не беше заменет

- Маниче = најмногу се трудеше , најмногу трчаше , имаше грешки али изигра далеку подобро од претходните двајца кои btw не ни играа, но типот беше заменет со Виеира кој повторно изигра во негов стил . . . статично

- Останатите изиграа просечно , би го издвоил Креспо само поради голот и Маикон поради асистенцијата

Денес по поразот на Барса од Бетис сериозно е разнишана и нивната клупа така да после денешниов натпревар и пред Се игра не гледам причина да се чека со Мурињо .

А сигурно играа Ибра, Станкович и Бурдисо?

За Интер јас само тројца видов како играат.
Ривас, Цезар и Занети

п.с. Една молба до Морати. Замоли го Манчини да го напушти тимот, не за доброто на Интер, туку, да не се срами повеќе

- Станкович = Тотално разочарување сезонава а не беше заменет
- Киву = нормално Играч мање , не е он крив , исто , и он не беше заменет
-

не знам што е со дејан оваа сезона , дали манчини се плаши да го седне на клупа или геџовската врска михајлович/ станкович е многу јака , киву барем се труди ке одземр топка , или ке напрај некој добар потег , пас или слободен удар ( што е сепак премалку ) но барем е покорисен од станкович.
и искрено гајле ми е ако ја изгубиме титулата нека го шутне уште сега манчини и кој сака нека дојде , ова веке не се трпи

DOBRO be ovoj Mancini normalen li e ?????? Po tapa natprevar ne sum videl u zivototo prosecna ekipa na Lacio ne stavi vo dzeb.

Toj stankovic niso ne napravi trebase da go izvadi u 20 minuta a ne da igra cel natprevar, Do koga so Kivu ke kreirame akcii i ke sosdavame sansi, i toa pederceto Ibra sebicnjak neviden se pravi deka e zvezda a drvo nevideno e vo posledno vreme.

Edinstveno koga go postignavme golot napadnavme so poveke od trojca napagaci drugoto se bese Krespo-Ibrahimovic i cat pat Maikon.

Aj u picku mater neka ide so vakva taktika preku kur mi e veke vaka sto igrame. podobro neka zemat 10 godisno dete od ulica ke ne vodi podobro otkolku debilov mancini.

ps se nadevam deka nema da dobiam ban poradi nekulturnite zborovi ama nemozam se nerviram

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom