Фудбалери Кајганџии - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување
1. Becks
2. Ставре од Швицарска
3. Acetetovo
4. Pain killer
5. Toni
6. никола-те
7. Марли
8. Leut

Ајде уште 4 души па да се договараме за конечен термин. Овие што се на листава дали може да донесат уште некој другар за да бидеме комплетни. ТетексФан прашај го брат ти ако сака да ни се приклучи пошто не можам да го наоѓам онлине на форумот

1. Becks
2. Ставре од Швицарска
3. Acetetovo
4. Pain killer
5. Toni
6. никола-те
7. Марли
8. Leut

Ајде уште 4 души па да се договараме за конечен термин. Овие што се на листава дали може да донесат уште некој другар за да бидеме комплетни. ТетексФан прашај го брат ти ако сака да ни се приклучи пошто не можам да го наоѓам онлине на форумот

Можам јас едно другарче да земам ... :)

--- надополнето: 19 април 2013 во 11:42 ---
Го забораив и Milanez`, столбот на одбраната :icon_lol:
Хахаха, ми се игра и мене би играл ама проблем ми е со работава од 11:30 до 19:30... :confused: Обично у неделете сум слободен коа ќе има нешто по неделете ( не оваа ) може да дојдем :)

Да да, може да се фрли еден фудбал малце да се разгибамо :D Иначе за терминот да прашам дали уште го чувамо за четврток у 9. G@rfielD исто таке можда би сакал да игра :D

Можам јас едно другарче да земам ... :)
1. Becks
2. Ставре од Швицарска
3. Acetetovo
4. Pain killer
5. Toni
6. никола-те
7. Марли
8. Leut
9. Другарот на Ставре
10. Shorty

Ајде уште двајца и да се договараме за термин. Еве Миланез би можел да игра у недела така да ако на сите им е ОК би можело да почнеме од следната недела

Да да, може да се фрли еден фудбал малце да се разгибамо :D Иначе за терминот да прашам дали уште го чувамо за четврток у 9. G@rfielD исто таке можда би сакал да игра :D
Овој четврток сега не можем, на семинар идем утре у субота се враќам. За нареден рачунајте ме.

Терминот нека биде во недела, тогаш сме сите слободни.

Нека биде недеља, ама оваја и наредната недеља никако нема да можем.

1. Becks
2. Ставре од Швицарска
3. Acetetovo
4. Pain killer
5. Toni
6. никола-те
7. Марли
8. Leut
9. Другарот на Ставре
10. Shorty
11. Curva_Sud
12. G@rfield
13.Tetovcanec

Значи горе доле овие сме. Дали сите овдека сте слободни за следна недела освен никола-те?

1. Becks
2. Ставре од Швицарска
3. Acetetovo
4. Pain killer
5. Toni
6. никола-те
7. Марли
8. Leut
9. Другарот на Ставре
10. Shorty
11. Curva_Sud
12. G@rfield
13.Tetovcanec

Значи горе доле овие сме. Дали сите овдека сте слободни за следна недела освен никола-те?
yep

1. Becks
2. Ставре од Швицарска
3. Acetetovo
4. Pain killer
5. Toni
6. никола-те
7. Марли
8. Leut
9. Другарот на Ставре
10. Shorty
11. Curva_Sud
12. G@rfield
13.Tetovcanec

бива ...
--- надополнето: 20 април 2013 во 16:32 ---
Дечки , а по колку години сте ? :D
Сигурно ќе бидам таму најмалечок , ама ако :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom