iOS 6 Untethered Jailbreak

Zdravo na site,jas sega kako novajlija imam novi prasanja:))
imam iphone 4 pusten od avstralija kupen od vodafone,mislev ke treba da go dekodiram ama ete si raboti bez da go dekodiram imam stavno karticka od one.Prasanjeto e kako mozam da proveram dali e neverlock i dali mozam da napravam jailbreak na najnoviot softver 6.1.2 i normalno dali dobro funkcionira sakam da znaam od koga ke napravam jb fala odnapred na site
--- надополнето: 6 март 2013 во 13:58 ---

--- надополнето: 6 март 2013 во 14:03 ---

kako mozam da ja spustam cydia??? iphone4 6.1.2
dali mozam samiot da napravam jb od evasion??vaka mi izgleda mnogu edostavno samo stavas kabeli jailbrejk i tolku???
--- надополнето: 6 март 2013 во 14:21 ---
Чим ти работи на ОНЕ, фабрички ти е отклучен.
Инсталирај 6.1.2 преку iTunes, а после направи Jailbreak преку Evasi0n
tolku e ednostavno?ja spustiv programata od evasion sega samo treba da go povrzam i da kliknam jailbrejk??

dali mozam samiot da napravam jb od evasion??vaka mi izgleda mnogu edostavno samo stavas kabeli jailbrejk i tolku???
--- надополнето: 6 март 2013 во 14:21 ---

tolku e ednostavno?ja spustiv programata od evasion sega samo treba da go povrzam i da kliknam jailbrejk??

Се ти пишува на програмчето, лесно е.

Здраво имам проблем со ајфон 3г. софтвер 3.1.3 не ми дава да снимам апликации кој се наменети за тој софтвер ..ми дава ерор на ајтјунс 10.7 може ли помош? 23d0914bbf004fdcb35b2ef.png

другар успешно можам да ти посакам успех во кариерата и господ здравје да ти дај позз

bi sakal da znam koe programce e zamena za instalous probav so vShare i appcake ne mozi cydia da gi najdi vo search i preporaka za nekoja dobra navigacija da ja spustam i kako

AppCakе! :) Во Sources во Cydia оди Edit, па оди Add и додај http://cydia.iphonecake.com. Рестартирај ја Cydia-та, и во search пиши AppCake, инсталирај и ќе ти излезе икона на home screen.

zeusemos vo search ja nema
--- надополнето: 7 март 2013 во 13:20 ---
AppCakе! :) Во Sources во Cydia оди Edit, па оди Add и додај http://cydia.iphonecake.com. Рестартирај ја Cydia-та, и во search пиши AppCake, инсталирај и ќе ти излезе икона на home screen.
super funkcionira appcake i super objasnato fala mnogu

da ne ima nekoj ideja so se beli ikoncinja polno mi se pojavija????koga ke kliknam nekoja od niv se praj crn displejot kako da otvora app a nema nisto,nema moznost da se izbrisat ni manual so drzenje na ikonceto niti preku cydia pomos?

da ne ima nekoj ideja so se beli ikoncinja polno mi se pojavija????koga ke kliknam nekoja od niv se praj crn displejot kako da otvora app a nema nisto,nema moznost da se izbrisat ni manual so drzenje na ikonceto niti preku cydia pomos?

Resprint или Restart.

Најверојатно преку SBSettings (или друга апликација) имаш скриено некои икони, затоа се јавува ова.

Resprint или Restart.

Најверојатно преку SBSettings (или друга апликација) имаш скриено некои икони, затоа се јавува ова.
jas mislam deka se app so ne gi gledame od koga ke napravime jailbreak i deka anonimno zbiraat podatoci passwordi i takvi raboti za ponatamosna zloupotreba , ova e samo moe nepotvrdeno mislenje inace go restartirav i gi snema a mi se pojavija od koga izbrisav edna igra(baloon shoter)

jas mislam deka se app so ne gi gledame od koga ke napravime jailbreak i deka anonimno zbiraat podatoci passwordi i takvi raboti za ponatamosna zloupotreba , ova e samo moe nepotvrdeno mislenje inace go restartirav i gi snema a mi se pojavija od koga izbrisav edna igra(baloon shoter)

Ако си параноичен, тогаш не треба дома да имаш компјутер, не треба да користиш фејсбук, јутуб, гугл, интернет, не треба да користиш мобилен, да не се возиш во понови коли.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom