Кајгана готвач vol.1 [гласање: потпечени макарони]

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Гласајте за најдобрите макарони

• AnFem

Гласови: 25 14,0%
  • leandra

Гласови: 15 8,4%
  • PurplePuma

Гласови: 32 18,0%
  • CafeDelMar

Гласови: 68 38,2%
  • El_Matocho

Гласови: 3 1,7%
  • Windfucker

Гласови: 35 19,7%

• Вкупно гласачи
    178
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Оти Олимпија не е ставена во анкетата за гласање?
Рецептот што го постираше во воведната тема мислам дека таа го зготвила? :confused:

Гласав за leandra зошто најнормално ми изгледаат онака баш класика.

Јас да се извинам што не бев во натпреваров неделава, ми го направиле меленото месо плескавици :facepalm:
Правев синоќа макарони ама само со јајца, млеко и сирење, па мислев дека нема да биде фер кон другите натпреварувачи да постирам слики од нив, некако не ми беа во иста конкуренција.
Се мислев за кого да гласам. Двоумата, т.е. троумата ми беше меѓу AnFem leandra и Windfucker.
На Леандрето макароните ми беа најубави, оти долгнавести и со пршута беа подготвени. Ама ја дисквалификував поради тоа што рецептов за оваа недела беше со мелено месо.
На Анфем тоа кашкавалчето како и беше стопено, уф ептен мерак ми направи.
На крај гласав за Wинд оти детево ептен се потрудило, тука меѓу жените само он машко да се натпреварува. Храброст и лудост треба за такво нешто. А и глинените тави, ту ту немам зборови. Wинд која ќе те земе, ептен ќе и се посреќи.

Леандра го има мојот глас пошто осеќам дека само нејзините се крцкави :)

кој е мојот анонимен гласач :pos:
гласав за windfucker дека највкусни ми беа на поглед :LOL:

CafeDelMar за макароните.
PurplePuma почесна награда за декорацијата.

Се мислев помеѓу овие две, првите изгледаа некако повкусно додека вторите беа со најдобра декорација.

П.С Уште една почесна награда за Windfucker што го изучил овој „женски“ занает подобро од повеќето женски на форумов и пошироко.

И секако сите што учествуваа нека не се срамат пак да постираат :D

Јас гласав за Windfucker, некако имам чувство дека ако им седнам цело тавче има да го изедам :love:.

CafeDelMar за макароните.
PurplePuma почесна награда за декорацијата.

Се мислев помеѓу овие две, првите изгледаа некако повкусно додека вторите беа со најдобра декорација.

Copy/Paste comment.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom