Неостварена сексуална желба?

• Креатор на темата Креатор на темата Луси
  • Време на започнување Време на започнување
у вторник ке ви кажам дали ке ми оствари и која ми е желбата..

у вторник ке ви кажам дали ке ми оствари и која ми е желбата..

Веројатно бараш некоја која рика како магарица :D. Ама ќе бидеме трпеливи до вторник, те молам не не’ држи во неизвесност ...

Sluzbarski.
Таа ли е поштената за Улбрехт?
Убаво чупето, личи на гостинка од Франција, тоа корсетот и е малку широк, на распродажба го има земено, ама домаќинка, кујната свети, збор да нема :)

Sluzbarski.
Таа ли е поштената за Улбрехт?
Убаво чупето, личи на гостинка од Франција, тоа корсетот и е малку широк, на распродажба го има земено, ама домаќинка, кујната свети, збор да нема :)
само Мани да се најдувало,да те видиме тебе како треба да изгледа ова :гик:

Ццц! Читате без разбирање!
Кај најдов мана? :confused:Го пофалив чупето.
Од мене имате двојка. Кој сака да си ја поправи оценката, нека се јави кај учителката :P

ucitelkata.jpg

Ццц! Читате без разбирање!
Кај најдов мана? :confused:Го пофалив чупето.
Од мене имате двојка. Кој сака да си ја поправи оценката, нека се јави кај учителката :P

Прегледај го приврзокот 61204
Аха, не се наоѓало маани. Корсетот широк и бил, па башка од распродажба. Може она си е слабичка бе.:eek:

Аха, не се наоѓало маани. Корсетот широк и бил, па башка од распродажба. Може она си е слабичка бе.:eek:

Каков Сталкер си ти да не заприметуеш детаљи. Сосема во право е langelina девојката е згодна за згодна ама не е за тој корсет. Се знае бре брат тоа уз тело треба да е слепено да неможе да дише. Таму има 3 прста простор да ставиш, евтина роба, ем голем.... Башка ни цицња нема за такво нешто се гледа некако клапнато е таму. Се на се можело многу подобро ако е веќе фантазијата тоа. Перфекција друже....

Веројатно бараш некоја која рика како магарица :D. Ама ќе бидеме трпеливи до вторник, те молам не не’ држи во неизвесност ...
еве после партијата "шах" ке ви кажам дали ми се оствари или не ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom