Темава е океј. Форумџиите што пишуваат не се.Темава е срање. Да не ја докрајчам со офтопик, имам ќарено хемориоди.
Имиња леандро...Имиња.На сите што ви фали четот имате опомена пред бан, за да не кукате од после.
Факеру што те наведе на прашањево? Што те мачи за да дадеме насока на темава.
Тука треба да биде коректен модераторот и сите несериозни одговори да ги санкционира.А зошто прашуваш воопшто кога и самиот знаеш дека нема никој да ти го одговори ова?Гледаш дека и повеќето си тераат сеир на темава.Дали ти навистина поверува во тоа?
Три жени пишаа на темава, вклучувајќи ме и мене. И плус љандрето, ама она изиграва полицаец.Мора исто така да напоменам дека темава важи и за жени. Колку што приметив, само машки пишуваат тука.
Жени, имате ли вие нешто ќарено на форумов?
Он топик: неам ништо ќарено
јас синоќа тргнав да ќарувам, дури и јавно почнав да селектирам кој, што, како, ама модераторка ми се закнува со бан, така да без коментарМора исто така да напоменам дека темава важи и за жени. Колку што приметив, само машки пишуваат тука.
Жени, имате ли вие нешто ќарено на форумов?
Он топик: неам ништо ќарено
Еден ден ќе разбереш дека форумот на Кајгана е дејтинг сајт!Многу ми е трачарска темава + за фалење.
Што е битно дали некој некого ќарил и кого ќарил?
Тоа си е работа на членовите, не знам зошто тоа на форум треба да се истакнува и да се кажува... ниту па мене искрено ме интересира дали некој ќарил и кога ќарил и зошто ќарил и кого ќарил... тоа си се приватни работи бе луѓе.
Дури и да е така, повторно не гледам зошто би требало да се кажува и да се елаборира кој со кого, зашто, како.Еден ден ќе разбереш дека форумот на Кајгана е дејтинг сајт!
Се согласувам.Дури и да е така, повторно не гледам зошто би требало да се кажува и да се елаборира кој со кого, зашто, како.
Она што се дешава во приватен живот на членовите (за што и да се работи, не само за вакви работи), треба да си остане во приватниот живот, а не да се меша на форум. Барем јас тие две работи ги делам.
Нормално дека секој споделува свои искуства, мислења и сл., ама едно е да кажеш нешто општо, друго е да кажуваш имиња и некои навистина приватни работи кои не се ничија работа освен на самиот член како таков.