Дали имате нешто ќарено на форумот?

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.128
Поени од реакции
8.074
Фаца на формуџијка?
-Не бе братко што е тоа

Не ни знам дека постои некоја блиску до мене а па камо ли опнато.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Темава е срање. Да не ја докрајчам со офтопик, имам ќарено хемориоди.
Темава е океј. Форумџиите што пишуваат не се.

Иначе иам "ќарено" 2. :свиркам:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Па напрајте некоја собиранка у брзо време и да ќарам нешто. Или ај ќе бидам џентлмен, ќе оставам они да ме ќарат. СТОП ГРДИ ( си знаете кој сте ).

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
На сите што ви фали четот имате опомена пред бан, за да не кукате од после.
Факеру што те наведе на прашањево? Што те мачи за да дадеме насока на темава.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
На сите што ви фали четот имате опомена пред бан, за да не кукате од после.
Факеру што те наведе на прашањево? Што те мачи за да дадеме насока на темава.
Имиња леандро...Имиња.
--- надополнето: 28 март 2013 во 11:46 ---
А зошто прашуваш воопшто кога и самиот знаеш дека нема никој да ти го одговори ова?Гледаш дека и повеќето си тераат сеир на темава.Дали ти навистина поверува во тоа?
Тука треба да биде коректен модераторот и сите несериозни одговори да ги санкционира.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас ќе бидам многу коректна и секој пост на темава што е чет дефинитивно ќе јаде по 5 поени. Од тоа покоректно здравје. Ајде да видиме после мене на кој му се четува.

D

Daedalus

Гостин
Мора исто така да напоменам дека темава важи и за жени. Колку што приметив, само машки пишуваат тука.
Жени, имате ли вие нешто ќарено на форумов?
Он топик: неам ништо ќарено :(

A

AnFem

Гостин
Мора исто така да напоменам дека темава важи и за жени. Колку што приметив, само машки пишуваат тука.
Три жени пишаа на темава, вклучувајќи ме и мене. И плус љандрето, ама она изиграва полицаец. :)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
јас синоќа тргнав да ќарувам, дури и јавно почнав да селектирам кој, што, како, ама модераторка ми се закнува со бан, така да без коментар ;)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Многу ми е трачарска темава + за фалење.
Што е битно дали некој некого ќарил и кого ќарил?
Тоа си е работа на членовите, не знам зошто тоа на форум треба да се истакнува и да се кажува... ниту па мене искрено ме интересира дали некој ќарил и кога ќарил и зошто ќарил и кого ќарил... тоа си се приватни работи бе луѓе.

D

Daedalus

Гостин
Многу ми е трачарска темава + за фалење.
Што е битно дали некој некого ќарил и кого ќарил?
Тоа си е работа на членовите, не знам зошто тоа на форум треба да се истакнува и да се кажува... ниту па мене искрено ме интересира дали некој ќарил и кога ќарил и зошто ќарил и кого ќарил... тоа си се приватни работи бе луѓе.
Еден ден ќе разбереш дека форумот на Кајгана е дејтинг сајт!:love:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Еден ден ќе разбереш дека форумот на Кајгана е дејтинг сајт!:love:
Дури и да е така, повторно не гледам зошто би требало да се кажува и да се елаборира кој со кого, зашто, како. :)
Она што се дешава во приватен живот на членовите (за што и да се работи, не само за вакви работи), треба да си остане во приватниот живот, а не да се меша на форум. Барем јас тие две работи ги делам.
Нормално дека секој споделува свои искуства, мислења и сл., ама едно е да кажеш нешто општо, друго е да кажуваш имиња и некои навистина приватни работи кои не се ничија работа освен на самиот член како таков.

D

Daedalus

Гостин
Дури и да е така, повторно не гледам зошто би требало да се кажува и да се елаборира кој со кого, зашто, како. :)
Она што се дешава во приватен живот на членовите (за што и да се работи, не само за вакви работи), треба да си остане во приватниот живот, а не да се меша на форум. Барем јас тие две работи ги делам.
Нормално дека секој споделува свои искуства, мислења и сл., ама едно е да кажеш нешто општо, друго е да кажуваш имиња и некои навистина приватни работи кои не се ничија работа освен на самиот член како таков.
Се согласувам.
Али пуста желба за трачарење ги обзима сите понекогаш за жал или за среќа.:P

Kajgana Shop

На врв Bottom