Ватикан го избра новиот Папа!

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека Папата треба да се укине. Во кусото време коа не беше потполнето местото најдовме начин за лечење на ХИВ, како да го предвидеме животниот век на луѓето со срцев удар, пробивме рекор во последователно клонирање животни, ја проширивме теоријата на релативитетот за брзини над оние на светлината. Мисам дека дедо боже сака нешто да ни каже :pos:
П.С.
Исто така е утврдено дека мажите во истополови баркови живеат подолго. Ама тоа е доста интуитивно. Лесно е коа нема жена да те замара по дома.

Habemus Papam
heisenberg+pope.jpg

Se izbra znaci noviot Gavol t.e ambasadorot na satanata . Po golemo zlo od Papata nema na zemjata najgolemite zlonamernici se Latinite na celo so Papata tie ja unistija Vizantija , tie gi ispoklaa site muslimani na bliskiot istok samo da dojdat do dijamantite na Solomon Neil ubistvoto bese golem Grev,a tie kon Jerusalem odejki gi blagoslovuvaa templarite I pilgrimite so " da ubies nevernik ne e Grev tuku pat kon carstvo nebesno " I da se poklonuvaat na davidovata zvezda I da Pravat gnasni rituali vo najsvetoto mesto na svetot , nesakam ni da pravam muabet za inkvizicijata , nesakam ni da pravam muabet za gnasnite dela sto gi imaat napraveno vo Rusija , a sega sakaat IKUMENIZACIJA .... Ne se krijte pozadi krstot koga vo ocite vi se gleda Davidoata suetna zvezda , kopitata vi se poznavaat od daleku AMA OK , znam ke dojde den koga nie vistinskite ORTODOKSI koi ne ja sakame IKUMENIZACIJATA ke se obedinime I ke ve porazime za vinagi i povtorno ke gi vratime moralnite vrednosti kaj narodot I od se najmnogu bi sakal da se napravi objekt kako onoj vo Damask kade se molat I pravoverni (ORTODOKSI ) I pravi muslimani samo taka ke moze da mu gi skratime kopitata na onoj vo Vatikan zaedno so noviot Ruski Car !

Se izbra znaci noviot Gavol t.e ambasadorot na satanata . Po golemo zlo od Papata nema na zemjata najgolemite zlonamernici se Latinite na celo so Papata tie ja unistija Vizantija , tie gi ispoklaa site muslimani na bliskiot istok samo da dojdat do dijamantite na Solomon Neil ubistvoto bese golem Grev,a tie kon Jerusalem odejki gi blagoslovuvaa templarite I pilgrimite so " da ubies nevernik ne e Grev tuku pat kon carstvo nebesno " I da se poklonuvaat na davidovata zvezda I da Pravat gnasni rituali vo najsvetoto mesto na svetot , nesakam ni da pravam muabet za inkvizicijata , nesakam ni da pravam muabet za gnasnite dela sto gi imaat napraveno vo Rusija , a sega sakaat IKUMENIZACIJA .... Ne se krijte pozadi krstot koga vo ocite vi se gleda Davidoata suetna zvezda , kopitata vi se poznavaat od daleku AMA OK , znam ke dojde den koga nie vistinskite ORTODOKSI koi ne ja sakame IKUMENIZACIJATA ke se obedinime I ke ve porazime za vinagi i povtorno ke gi vratime moralnite vrednosti kaj narodot I od se najmnogu bi sakal da se napravi objekt kako onoj vo Damask kade se molat I pravoverni (ORTODOKSI ) I pravi muslimani samo taka ke moze da mu gi skratime kopitata na onoj vo Vatikan zaedno so noviot Ruski Car !

Интересно ти е тебе во животот битно.

Битно Мисирков пак утна. Аргнетинецот е ваљда.

Аргентинецот Jorge Mario Bergoglio е новиот папа.

spaso, дај бе смири хормоните малку.

Значи Хозе Марио Бергоглио е нов Папа.

Дали со ова покажуваат каде е сега тежиштето на католичката вера?
Европа и онака е пуштена низ вода + ретко кој верува.

Аргентинецот Jorge Mario Bergoglio е новиот папа.
Гледај сега што убаво име има, џоа фудбалер... и сега ќе се прекрсти во Јонче, Јонзе или нешто слично...

Dafuq did I just read ?!

Религијата е срање било за која и да станува збор .. самото тоа шо ја ставаш сопствената религија над другите , кажува се за таа личност ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom