Rooney's Temper
in front of Old Trafford
Нани не го виде Арбелоа и после контактот со него - директен црвен, Арбелоа со сличен ама намерен старт врз Евра - само жолт картон. Fuck logic!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Другар Уефа сите од Шпанија ги стави во состав на годината, ајде за 5-6 се сложувам, ама 3-4 што беа таму срамота, имаше и подобри ама тоа е, УЕФА мафија си работи за шпанското лобиИскрено греота е вакви работи да ги уништуваат ваквите моменти кои се случуваат во 10на години еднаш.
Очигледно УЕФА ќе треба да прави некои други критериуми за судиите,за овие работи да бидат сведени на минимум.
Ајде првата Брих ја отсуде одлично,со одлично чувство дека ќе го расипе мечот ако му додели црвен на Варан.
Ама во тој момент од мечот за таков старт црвен,е апсолутно премногу.Прво,немаше намера од Нани,појде на топката,а и за такви стартови ретко кој судија доделува црвен,максимумот е жолт,ама црвен е премногу...
Можеби требало пред овој меч,да му го пуштат првиот меч,да види како е да се суди меч.
Навистина штета,ама овој Реал не може да го победи никогаш Јунајтед 11на11...
Aj Џерард што не е најдобриот во историјата на ПЛ не е, ама за ова испадна во право Stivie G..Членот Шаринган е баниран од системот поради детектирање на два јузера.
Опомена за сите што ќе го прочитаат ова да не се глупираат зошто софтверот сам ги фаќа.

E и мене тоа никогаш не ми се разјасни.Можеби со третиот јузер ќе ни објасни зошто отворил втор на здрав и прав прв јузер.

Ме излажа еднаш за Керју, не ти верувам овој пат.Колку само ќе ви го земеме Руни![]()

Ланскиот форум даваше само IP адреси, овој форум самиот си ги лови и со cookies дуплите, така да не треба ни админ, а и да се браќа ќе се познаеE и мене тоа никогаш не ми се разјасни.
А нема ли шанса да се браќа на пример што користат ист компјутер?![]()
)Ме излажа еднаш за Керју, не ти верувам овој пат.
Не бе, Руни за Лампард.. - fair enough![]()
И јас го викав истото...пред 2 ипол години одприлика.Toрес за Руни? Фер трампа. Имам другар, тој од стално викаше дека Торес би бил идеален за Јунајтед.

Абе знаеме дека не мрда ама главна опсесија им е дебелото на новинаритеИ јас го викав истото...пред 2 ипол години одприлика.![]()
Иначе Руни ќе остане во Манчестер. Не мрда дебелото од тука. Ќе видите.![]()
ко да мора се да игра до крај.