Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aбе ајдее?? Стварно???
И ова е правилен начин да каже колку го сакала??
Немој да ме јебеш бре.
значи вака да ви се објасни една работа од нас поглупиве можи да научите нешто
сечиј фејсбук си е сопственост на некого и можи да си прави шо сака.
аналогно на то јас сум фиљан ти митре, тој петре , секој во свое име си пишува... некој патриотизам покажува, некој смеа, некој не ни го отвора профило, на некого му е дневник ...
значи секој со свое право. не гледам ништо ретардирано во ова.. не мора да е ќерката на Бранко бе! мене не ми е жал само за неа ако го изгубила татко си. нека биди на обичен смртник еве...
не знам,сакате да се направите интересни , океј е , секој сака, и јас сакам, ама не мислиш дека во нечовечност преминува ова ?

Ова нешто како закана ?

Ова ќе му дојде нешто како гас, за во кола ? :tapp:
ass.jpg

значи вака да ви се објасни една работа од нас поглупиве можи да научите нешто
сечиј фејсбук си е сопственост на некого и можи да си прави шо сака.
аналогно на то јас сум фиљан ти митре, тој петре , секој во свое име си пишува... некој патриотизам покажува, некој смеа, некој не ни го отвора профило, на некого му е дневник ...
значи секој со свое право. не гледам ништо ретардирано во ова.. не мора да е ќерката на Бранко бе! мене не ми е жал само за неа ако го изгубила татко си. нека биди на обичен смртник еве...
не знам,сакате да се направите интересни , океј е , секој сака, и јас сакам, ама не мислиш дека во нечовечност преминува ова ?
Eпа Фиљане да ти кажам и ја една работа.
Ако сечиј фејсбук си е сопственост на некого и секој може да си прави што сака тогаш и секој јузер на форумов тука е сопственост на некој и тој некој може да пишува и коментира што сака (во границите на правилата). Темата е таа, ретардирани фб статуси, мое мислење е дека искажувањето на жал за близок роднина на фб не му е местото. Тоа е мое мислење,имам право и притоа не повредив ниту едно правило на форумов, а тебе ако ти смета и ти вади очи можеш слободно да ме прерипнеш и нема потреба да ме цитираш.

Фала
Од Митре

Eпа Фиљане да ти кажам и ја една работа.
Ако сечиј фејсбук си е сопственост на некого и секој може да си прави што сака тогаш и секој јузер на форумов тука е сопственост на некој и тој некој може да пишува и коментира што сака (во границите на правилата). Темата е таа, ретардирани фб статуси, мое мислење е дека искажувањето на жал за близок роднина на фб не му е местото. Тоа е мое мислење,имам право и притоа не повредив ниту едно правило на форумов, а тебе ако ти смета и ти вади очи можеш слободно да ме прерипнеш и нема потреба да ме цитираш.

Фала
Од Митре

не сум кажал такво нешто :D

Ова од порнич е илјада посто-пеееесе посто......плус се глеан а сликата дека е PrintScreen од видео :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Цела да ја излижам...:(:drk:
E колку бе ретардиран, илјада посто или пеесет посто .?

Не, нема хаос во Скопје, се снима новиот спот за "Империја"

E колку бе ретардиран, илјада посто или пеесет посто .?

Кога стави интернет бе "Ретардиран" ? вчера или денес...

И не вреѓај, преку компјутер лесно е, знајме јак си ;)

Дечки еден предлог од мене може? :P Сега видов барате линк од таа осмооделенката, еоа од Куманово е таа ако сакате линк лике на пост и линк во пп добивате :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Која е бе таа дај да ја видиме... :pos:

Цел ден шмекам женски со лопатава, пред зграда. Сите мислат дека сум министер :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom