- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 511
- Поени од реакции
- 228
Па во прав ми треба 1.6 i.mА каков сакаш, каква е таа чиста форма, кристализиран или во прав како на времето?
Па во прав ми треба 1.6 i.mА каков сакаш, каква е таа чиста форма, кристализиран или во прав како на времето?
EDIT-se rastrcav do 3-4 mesta I posle ponedelnik(do cetvrtok) mi rekoa ako imalo kapsuli ke kupat.Ве молам за информација доколку некој знаете нешто за ова растение и дали го има кај нас некаде низ државава или пак во соседството
http://www.whydontyoutrythis.com/2013/02/soursop-fruit-natural-cancer-killer-stronger-than-chemo.html
fala mnogu, pisi mi vo poraka ako mu stignat i mestoto kade se da pominam da gi zemam. Inaku za svezo nemozam da go najdam, a taka e najkorisnoKe prasam I toa(pokraj penicilinot) bidejki znam deka pred nekoi dve godini si kupiv mackina sepa, epa vo istiot produkt imase graviola no bi bilo najdobro da se razmrdam.
EDIT-se rastrcav do 3-4 mesta I posle ponedelnik(do cetvrtok) mi rekoa ako imalo kapsuli ke kupat.
fala mnogu, pisi mi vo poraka ako mu stignat i mestoto kade se da pominam da gi zemam. Inaku za svezo nemozam da go najdam, a taka e najkorisno
Види распрашај се таму и пиши ми ако има и во капсули незнам дали би биле ефективни капсулите бидејќи тоа што го прочитав јас пишуваше за плодот, ако се најде од него во било каква форма би било добро да се пробаKe bides izvesten sto e mozno pobrgu, vo meguvreme jas ke prodolzam da baram, btw prasav za vidatox no go nemaat tokmu poradi toa sto ne e registriran, sepak naskoro ke stapam vo kontakt so prijatel blisku albanija da go prasam ako moze da pomogne aktivno ili pasivno ne e vazno no imdj predvid prv ke bides informiran I me interesira dokolku najdam proizvod so kombiniran sostav dali I toj bi odgovaral??
Bi dodal svezo ne znaci deka go nema iajo e od amazon bidejki iajo I ginseng e od sibir jas sepak go imav korenot vo ambalaza od 500 ml poentata mi e moze I da go ima sto se odnesuva do mene ke baram.
Карши Кјуби...малце подоле во блокот.Каде се наоѓа билна аптека во Скопје?
Во веро види или пак во тинекс. Јас во Прилеп го земам од тинекс, пред 20тина дена зедов од скопје во верото во ГТЦ имаше али поскап беше во однос на ТИнексКаде можам да најдам корен од ѓумбир ? Цело Скопје го пребаравАко знае некој хелп
Во билни аптеки и продавници за здрава исхрана има само сушен, а свеж е потешко да се најде али јас го земам од овие две места. Ќе прашаш и таму кај зеленчукот и тие ќе ти кажат дали има или не, бидејќи носат по многу малку и таму и не секогаш.Фала многу , јас па по билни аптеки барав и по продавници за здрава храна![]()