Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Кришито не играт лево? Шо врска имат со Абате?
Незнам колку е вистина дека сме заинтересирани, ама сега моментално или здравје на лето, не гледам причина зошто би ни било приоритет да купуваме бекови кога веќе како така се средивме малце на тие позиции.. Далеку повеќе сме по тенки во одбара и во средина.
Мислев на бековска позиција.. кога една ќе се ослободи, овој би можел да потполни.. а и плус може да дојде до некоја размена - нз како не им текна на тоа зимово..
А за тоа со бековите, се сожувам целосно.. тука се Де Шиљо па и (големиот) Констант. Плус го имаме и Вила, кој веќе е 100% опоравен и не гледам причина зш да не го стави понтаму на некоја послаба утакмица..
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 23:47 ---
Кришито е одлично ако можат да го земат, одлично игра и лев бек и централен дефанзивец. За голманов појма неам кој е ама Ница добри се годинава а и Лорис беше од таму и пред потпис и летна во Лион Марли уште не го преболи :)

еве неш од голманов.. :)

Балотели имал ситна повреда , под знак е неговиот настап за со Лацио.

Cristante's new contract will be until the 30th of June 2018. He's expected to sign it on Sunday (his 18th birthday).

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=105169 :pipi:

Reports in Italy are suggesting that Porto stopper Elaquim Mangala has caught the attention of Milan.

Не ни треба голманот на Ница стар е за кај нас, сеуште мислам дека со Перин ќе не изненадат за некои си 20 мил на 5 рати и некој младинец по што летаат во сериа Б :icon_lol:
Ако купуваат некој играч од Ница 100% Maupay ќе го одберат :pos:

Тој Мангала од Порто е животно, го имам 3-4 пати гледано... Јас него би го одбрал, можда не пред Огбона, ама пред Кирикеш, а поготово пред Бенатиа. Не верувам дека може да се земе за помалку од 13-15 милиони, ама ако можат да го договорат, јас презадоволен би бил..
Мене иначе и Виктор Ванјама од Селтик ми е желба, игра Есиен - позиција, ама за него ептен тешко. Јунајтед е заинтересиран, а и цената му е сигурно околу 18-20 милиони.

Кришито е одличен, ама сигурно на нашиве не им текнало Абате за Кришито. Глупи се. А и тие од Зенит нафта пијат и одма би прифатиле таква размена, можда и би ни доплатиле, ама нашиве ем глупи ем емотивно врзани за Абате. Кришито само со негова желба да се врати во Италија можеме да го зееме и никако на друг начин.
Јас ги го зел Сантон како поефтина и помлада варијанта. Сантон се наметнува полека во репрезентација и цената полека ќе му расте. Тој исто изјавувал дека навива за Милан и мислам дека ќе се насочат кон него.

А ова за Барселона, јасно е дека се во криза, која мораше некогаш да им се деси, ипак се луѓе, а не роботи тие тројцата, ама немој многу да се залетуваме, као “ај ќе ги исплескаме лесно, готови се“, затоа што колку што можеме ние да ги докрјачиме за сезонава, исто толку може таа утакмица да им биде наплата за сите утакмици во кои се мачеа сезонава, да не исплескаат едно 4-0 и да се вратат.
Последно време секоја утакмица примаат бар еден гол и мора и ние да го искористиме тоа. Да влезе еден контра - напад, па да бидеме посигурни. Ако ни даат брз гол, а ние не успееме да даеме, ќе биде многу заебано.

Најверојатно, ова лето Милан ќе се обиде да го донесе Самир Насри.
Според мене добро би ни дошол.

Најверојатно, ова лето Милан ќе се обиде да го донесе Самир Насри.
Според мене добро би ни дошол.
Јас прочитав дека Интер го сакаат, не ние. Од кај ти е ова?
Mу истеква договорот?
Не, резерва е у Сити и затоа ваљда.

Пронајден е Меси изгледа ке игра против Милан :), шала на страна овој пораз на Барца не ко чекав добро не дека ми е жал за нив, но да не се истурат врз нас .
mqdefault.jpg

549346_10151810328724012_1297577091_n.jpg

Гатузо тренер. :icon_mrgr: Ќе ги испотепа сите сега.

Reports emerging from Belgium that Milan are interested in the two Anderlecht youngsters, Jordan Lukaku (18, LB, LM) Contract until: 30.06.2013 :icon_lol: Mohamed Daf and Argentinian Under-20 international midfielder Ezequiel Cirigliano

El Shaarawy is now worth €30m. De Sciglio €12m and Niang €15m. Na leto site vo paket i vo PSG za 75 mil :P :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom