Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Тие од Твитер се за розеви работи и велат да не се ствараат немири, батали ги.Ајде ајде нека се твита малце, нека се споделува ивентов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тие од Твитер се за розеви работи и велат да не се ствараат немири, батали ги.Ајде ајде нека се твита малце, нека се споделува ивентов.
А тие од твитер се као цела твитер заедница?Тие од Твитер се за розеви работи и велат да не се ствараат немири, батали ги.
95% од таму се таквиА тие од твитер се као цела твитер заедница?![]()
Џафери беше припадник на АРМ, капетан прва класа, и тој заедно со уште тројца офицери и деветмина подофицери дезертираше од нашата армија. По покренувањето дисциплинска постапка против него на 23 јуни 2001 година, тој доби отказ. Сето тоа наведува дека неговото минато не дава гаранции оти нема да се повтори она што веќе го направил порано. Кога човек еднаш ќе дезертира, засекогаш останува со таа дамка.
Моменталните партиски припадници на СДС се радуваат што има поставено припадник на УЧК над АРМ. Тие сметаат дека со тоа им се зголемени шансите за власт
Овој протест (декларативно) не е организиран од „опозицијата“, ниту организаторите бараат некаква подршка од било која партија
едните го ставија заменик, А ДРУГИТЕ ГО УНАПРЕДИЈА ВО МИНИСТЕР!!!!!!!Тие го ставија истиот овој човек во 2002 како заменик-министер за одбрана.
едните го ставија заменик, А ДРУГИТЕ ГО УНАПРЕДИЈА ВО МИНИСТЕР!!!!!!!
е па македонче, чорба!!!!!
Каде виде ти бре дека симпатизерите и членовите на СДСМ се радувале што се поставило припадник на УЧК над АРМ?Си ги прател некаде коментарите нивни?Еве јас сум еден од нив кој го осудува тоа што во 2002-ра Талат Џаферибеше заменик министер,според мене не требаше ни заменик да биди а не пак сега министер.
Што е битно бре од кого е поддржан?Бараш маса на народ и луѓе против Талат Џафери или не?Зошто да не смеат да дојдат на протестот луѓе од опозиијата?Не е логично да дојдат?Зошто да не дојдат и луѓе од другите политички партии да го осудат овој чин?