Шо се случува со Субрата Рој и Сахара груп?

• Креатор на темата Креатор на темата Let 3
  • Време на започнување Време на започнување
Да инвестираше во партиски штабови, немаше до олку да онанираш бе, Олимпик.

И не јади трици, кај беше ти деновиве? Кај беа твоиве од Seattle да кажат што му се дешава на цигово?

Инаку, еве, пак викам. Едне процент од неговите најави ако се исполнат, ќе гледам за казна индиски серии 48 саати.
Ајде лапни си дијезепам ,знам дека те нервира веста:D И продолжи сега да јадеш бурек:)

:pos: не се логираше оттогаш , кој фејл беше таа тема. Нека седи и постов на лион за секој случај.
Колку беше глуп, глуп, најглуп што може да се роди. Чат пат ми недостига, но еве Лион компензира :)

Еве сум бе кој ме бара. Браво бе супер фраер е Субрата еј го испочитува Врховниот суд на Индија и ги подмири долговите од кога му ги замрзнаа сметките, ем им дојде на властиве како кец на десетка да спинуваат за Талат. Супер секоја чест, него за лежалка и чадорче каде може да се аплицира ???

Еве сум бе кој ме бара. Браво бе супер фраер е Субрата еј го испочитува Врховниот суд на Индија и ги подмири долговите од кога му ги замрзнаа сметките, ем им дојде на властиве како кец на десетка да спинуваат за Талат. Супер секоја чест, него за лежалка и чадорче каде може да се аплицира ???
Ај уште малку Оф топик отиди кажи ми и за барса вечер што ќе направат. Инаку за браво е како да н е ти како дрвен адвокат не можеше мирно да спиеш кошмари имаше , што типот наводно не го почитувал врховниот суд. Само не ми е јасно како не го почитувал а си ги платил долговите.:) А за Чадор кај Леандра и Тевез обрати се.

Стварно неможам да ве разберам... Сакате инвестиции. Еве какви такви. Овие не чинат. Па добро бе луге сте размислиле што имаме ние ко држава да понудиме? Се дур не сватите дека вие самите треба да инвестирате во Македонија, да се гради Македонија преку малку и средни домашни претпријатија бидете среќни со што и да добиете оти реално не го заслужуваме. Не се споредувајте со комшиите они се каде каде поразлични земји од нас и со каде каде подобро обучен и поврзан кадар. Секогаш сме биле евтина работна снага и во бившата држава и сега а и ма и зошто....

Ај уште малку Оф топик отиди кажи ми и за барса вечер што ќе направат. Инаку за браво е како да н е ти како дрвен адвокат не можеше мирно да спиеш кошмари имаше , што типот наводно не го почитувал врховниот суд. Само не ми е јасно како не го почитувал а си ги платил долговите.:) А за Чадор кај Леандра и Тевез обрати се.

Ако играш во кладилница Барса ти е 2-2 или 3+, јас не играм одамна си гледам навивачки само.:)
Искрено сега ми е по ок, кога пишуваа некои дека има проблеми некои си негираа. Ама сега се заврши се како што треба штом државата искочи со информација мирен сум. Со среќа нека е проектов и нека се вработат многу луѓе. Да се надеваме дека Охрид и понатаму ќе остане под заштита на Унеско и дека ова нема да биде како милијардата на Циле или Ауди на Б.Ц.

Стварно неможам да ве разберам...

И јас неможам да ве разберам зошто толку на нож се налетува ако некој покаже сомнеж кон инвестиција? Немаме искуство од вакви лигуши? Мислам стварно вие у Македонија во златен кафез да не живеете па што сте толку сигурни во се?
Ако овој е чист немаше да се јадат гомна за него. Е сега па идеме до таму оти се јадат. Па не сме сите со отворени усти...

И јас неможам да ве разберам зошто толку на нож се налетува ако некој покаже сомнеж кон инвестиција? Немаме искуство од вакви лигуши? Мислам стварно вие у Македонија во златен кафез да не живеете па што сте толку сигурни во се?
Ако овој е чист немаше да се јадат гомна за него. Е сега па идеме до таму оти се јадат. Па не сме сите со отворени усти...
Абе самото име ти кажува, не може некој што се вика Субрата Рој чист да е :pos:

Ако играш во кладилница Барса ти е 2-2 или 3+, ја не играм одамна си гледам навивачки само.:)
Искрено сега ми е по ок, кога пишуваа некои дека има проблеми некои си негираа. Ама сега се заврши се како што треба штом државата искочи со информација мирен сум. Со среќа нека е проектов и нека се вработат многу луѓе. Да се надеваме дека Охрид и понатаму ќе остане под заштита на Унеско и дека ова нема да биде како милијардата на Циле или Ауди на Б.Ц.

“Success seems to be connected with action. Successful people keep moving. They make mistakes, but they don’t quit.” -Conrad Hilton

Искрајно се надевам еден ден ќе се смени менталитетот и ќе престанат партиските препукувања. Нека се прават грешки ама нека има движење. Подобро него ко порано со скрстени раце де чекаме од небо да ни падне.

Стварно неможам да ве разберам...
Не е комплицирано па да не можеш да си разбереш они сакаат НАСА да инвестира во Македонија. Ама и хипотетички и НАСА да инвестира во Македонија, и ако не ги вработи пак ќе јадат бурек. Ама овој пат ќе ни кажат дека неколку спејс шатели екплодирале. Дека не ни требаат такви не безбедни инвестиции:)

Негледам што губи македонија со се ова. Нека се пробува. Очигледно е криза и секаде е тешко. Нема проблем нека има скептици и јас сум кога е во прашање целиот проект ама не сваќам зошто плукање по човекот кој овде никој не го знаел до пред некој месец. Влеговме во еден вид апатија се плука ради реда

“Success seems to be connected with action. Successful people keep moving. They make mistakes, but they don’t quit.” -Conrad Hilton

Искрајно се надевам еден ден ќе се смени менталитетот и ќе престанат партиските препукувања. Нека се прават грешки ама нека има движење. Подобро него ко порано со скрстени раце де чекаме од небо да ни падне.
Не се работи за партиски препукувања овде друже. Он си брани некој свој став јас мој, он верува во некои работи, мене ми е прекипено од лажни ветувања и неостварени проекти, од таму е мојот песимизам и скепска. Наведов и примери на кои мислев а верувам дека има уште.

Не е комплицирано па да не можеш да си разбереш они сакаат НАСА да инвестира во Македонија. Ама и хипотетички и НАСА да инвестира во Македонија, и ако не ги вработи пак ќе јадат бурек. Ама овој пат ќе ни кажат дека неколку спејс шатели екплодирале. Дека не ни требаат такви не безбедни инвестиции:)

или ке се јават про русите :(
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 14:23 ---
Не се работи за партиски препукувања овде друже. Он си брани некој свој став јас мој, он верува во некои работи, мене ми е прекипено од лажни ветувања и неостварени проекти, од таму е мојот песимизам и скепска. Наведов и примери на кои мислев а верувам дека има уште.

Друже тоа е бизнис. Неможе секогаш да успее се. Кај нас се прави грешка што секоја глупост се публицира, за индиецот требаше прв пат да слушнеме кога купи хотел и толку. Да не се објавува ништо од ова другото. Арно ама живееме во држава каде што ништо не се дешава па вест за идна вест ни е на насловна страна. Имаме повеќе експерти за се од УСА што си коментираат по партиска линија и народ што само конзумира пропаганда. Башка никој не рабти многу многу па се оговара до бесвест. Нема излез од ова

Мене друго не ми е јасно . Има работи што ми се свигаат од владава и работи што не ми се свиѓаат од владава. Како и секој нормален. А на форумот има типови што цело време плукаат што и да направи владата ,ни еднаш ништо не им се допаднало а се декларираат "Неутралци". Значи ако ти се свиѓа некоја работа од владава тогаш си Вмровец и владин портпарил . Но јас кога не се согласувам со владата за некој економски и политички прашања тогаш не сум комуњар, чудно. Така да тие што 24/7 365 дена во година јадат бурек и ништо не им се свига они не се комуњари они се само "неутралци". Јас можам да најдам над 100 тина поста каде што ја критувам власта за некој економски и политички прашања. Нека ми најдат "неутрлаците'' 100 поста каде што нешто им се свиѓа од владава .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom