- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.407
- Поени од реакции
- 7.197
ко демек вие мажите не фајчате грди швалерки
ако одбиеш ќе те казни горнио........мораш бе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ко демек вие мажите не фајчате грди швалерки
зборуваш ко на круша да ти е најден и мораш сегде да го клајшако одбиеш ќе те казни горнио........мораш бе
ха,интересна теоријазборуваш ко на круша да ти е најден и мораш сегде да го клајш![]()
Друго нешто ме интересира...Дали би биле вие на некој Шлавер , Швалерка ?
Јас не би сакала да бидам резервна гума никому ..посебно не на некој во брак со дечина и да му го растурам семејството...![]()
Не лице да ти прам, али стварно респект за мислењето .. Ех да се сите вакви .Друго нешто ме интересира...Дали би биле вие на некој Шлавер , Швалерка ?
Јас не би сакала да бидам резервна гума никому ..посебно не на некој во брак со дечина и да му го растурам семејството...![]()
е како вака,имаше изјави дека не е вистински маж оној кој не може да одржава неколку жени наеднаш,односно ако не си бил Субрата Рој ондак нишо од бизнисоДруго нешто ме интересира...Дали би биле вие на некој Шлавер , Швалерка ?
малце ти е едно зло , и сакаш да имаш три такви дома ?е како вака,имаше изјави дека не е вистински маж оној кој не може да одржава неколку жени наеднаш,односно ако не си бил Субрата Рој ондак нишо од бизнисо
ако де,мирен ќе бидаммалце ти е едно зло , и сакаш да имаш три такви дома ?
Јас лично не би сакала да сум нечија швалерка, а искрено не верувам дека некој би уживал во таква улога.Секогаш искрено пристапувам кон луѓето и тие што ме познаваат знаат на што се со мене.Никогаш не сум вмешала прсти во туѓа врска, а за брак и да не зборуваме.Ако некој сака да е резервна гума некому, само нека повели, сигурно има и такви.Друго нешто ме интересира...Дали би биле вие на некој Шлавер , Швалерка ?
за тебе само харем со лезбејки...ако де,мирен ќе бидам![]()
ааааааааа ти сакаш да се мрднамза тебе само харем со лезбејки...
Јас лично не би сакала да сум нечија швалерка, а искрено не верувам дека некој би уживал во таква улога.Секогаш искрено пристапувам кон луѓето и тие што ме познаваат знаат на што се со мене.Никогаш не сум вмешала прсти во туѓа врска, а за брак и да не зборуваме.Ако некој сака да е резервна гума некому, само нека повели, сигурно има и такви.
vi se cudam moj zivot moj nacin stil i se pravam kako mi e kejf covek da vi kaze nesto vie ogma gori vatra daj be bidete malku komunikativni i spodelete nesto vase se ova trcanje pozadi moj stapki .... ve ocekuvam i se nadevam da vi dadam svet no edno e vistina site so sum gi ebel imam dokazi materijali i se i koj ne veruva otvoreno neka prasa ke mu objasnam kaj e poentata vo drzenje i ebenje tugja zena :
:
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 18:17 ---
bratko 40 razlicni zeni so ime i prezime toa ti velam
Друго нешто ме интересира...Дали би биле вие на некој Шлавер , Швалерка ?
Јас немам одговор на тоа прашање. Не знам дали некому би му била швалерка. Веројатно не, ама тоа е поради фактот дека ако не сум на прво место, имам голем проблем
А што се однесува до ,,растурање,, на семејство, тој си го растура, не јас. Јас можам мое семејство да растурам, не туѓо.