gata salvaje
matufa
- Член од
- 2 декември 2011
- Мислења
- 6.882
- Поени од реакции
- 10.440
Ќе пишеш дека сакаш стрејт, Гугле не знае што имаш на ум туку такабарам гугл имиџис пишувам слатки голи дебелки мажи ми дава педери блоу џоб кај шо си пра
па од кај му дојде па дека на геј мисламЌе пишеш дека сакаш стрејт, Гугле не знае што имаш на ум туку така
Зависниците од Гугл кој бараат такви работи најчесто се геј. Гугл само си претпоставуе.па од кај му дојде па дека на геј мислам
симпатичен е на фаца ама си кажаф дека нејчам вака жили да му излегува , грозно ми е, многу е набилдан , ко грпка дури му стој одназад , па во буткине очаен е , и мало куре има....се запустил...не можел да запри со билдањеЗависниците од Гугл кој бараат такви работи најчесто се геј. Гугл само си претпоставуе.
Јас па кога барам bubble butt се женски ми искачаат. Може Гугл се подјебава и со двајцата нас .
on topic:
а ти татко ти го бараш овде ? овде се сите шо му се прај кево на мажи , без разлика дали се мажи или жениЗабележувате нешто ненормално, некој болесен ЛИК кој сака "пури" во уста, ма да е еден како мува со тепачка
epten si komplicirana so duri ni gugl ne moze da ti ugode kamoli nekoe maskoбарам гугл имиџис пишувам слатки голи дебелки мажи ми дава педери блоу џоб кај шо си пра