Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Добро како е можно онака добро да изигра Валенсиа за репрезентација, а пола сезона го нема во Јунајтед?

Добро како е можно онака добро да изигра Валенсиа за репрезентација, а пола сезона го нема во Јунајтед?
Е тоа ти е вистински патриот:LOL: Ме чуди што уште не сте почнале со критиките на Велбек после денешниот настап.

Е тоа ти е вистински патриот:LOL: Ме чуди што уште не сте почнале со критиките на Велбек после денешниот настап.

Немораше да го спомнеш. Таман прекинаа

Не ми се обраќај мене за критики кон Велбек... ;)

250660_10200187872291188_1788132675_n.jpg

<3 you guys:D

Реков ја си бара дечкото позајмица во татковината...и да не се враќа додека не научи да игра и со левата нога.

Новиот дрес ако е тој е супер! Се навикнав некако на едноставните дизајни од Најки...Гостинскиот ќе биде истиот само црн :D Одамна сме немале црн дрес tbh...

дресот со белата линија позади беше екстра и во комбинација со дресот од лани би бил совршен избор за мене :D

btw јаки се овие од челзи фан клуб, по сите фан клубови читаш желби за играчи а само кај нив можеш да прочиташ и дознаеш за некој тренер плус ... т.е. ако ве интересира трансфер пазарот на тренери тоа би било правото место за информирање :D

Чек чек.. Дали си ти озбилен? Ова се твои карти ? :O
Ми се плаче реално:place:
Оваа карта требаше да биде кај мене во рака ,проклет нека е факултетов:place:
Ќе се спремав за на пат накај Мадрид али јебеш га.Следна прилика не пропуштам па што сака нека е...
250660_10200187872291188_1788132675_n.jpg
:place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom