HERBALIFE

• Креатор на темата Креатор на темата Berliner7
  • Време на започнување Време на започнување
Делуваат како посебен орган со различни клетки.
http://www.bodyrecomposition.com/fat-loss/why-is-stubborn-fat-stubborn.html
Ако е вегетаријанка не значи дека е здрава :(

Во текстот тоа не го пишува туку дека масните клетки реагираат различно во услови на зголемена физичка активност или диета зависно на кои делови на телото се наоѓаат, меѓусебниот однос на алфа-2 и бета-2 рецепторите, прокрвеноста на ткивото како и осетливоста на инсулин :).

Ќе се разберете вие со Неса јас не се мешам повеќе :).

А вие да не се грижите до толку за салото на Неса и да ја оставите да си ужива со Хербалајф, а? :P
еве ветувам ако за 4 месеци не постигнам резултати со Хербалајф, ќе му платам на Стеф да ми биде личен тренер.. Кајгана ми е сведок..

А вие да не се грижите до толку за салото на Неса и да ја оставите да си ужива со Хербалајф, а? :P
еве ветувам ако за 4 месеци не постигнам резултати со Хербалајф, ќе му платам на Стеф да ми биде личен тренер.. Кајгана ми е сведок..
Јас ти посакувам се најдобро и да уживаш во трансформацијата :)

И обавезно видео да снимите да ја видиме трансформацијата :D

Погрешна информација. Тоа не е точна цена.

Не слабее Хербалајф, слабее храната што ја јадеме.
Ако го знаеш протеинскиот фактор и твоите калориски потреби,
пола работа е завршена.

Побарај ме за да ти објаснам и да научиш за исхраната, за да не се мафташ со размислување за килограми - никогаш повеќе во животот.

Добро бе Стеф, не те фатив за гуша, ако спомнав хербалајф :)... Јас реков дека ќе го користам 4 месеци за да видам дали ќе има ефект. Не сакам кога некој ми соли памет како да ги потрошам моите пари, па така дали ќе дадам пари за апчиња или за урда, мое си е... Само ќе ти кажам дека знаејќи колку пари дадов овој месец за ова, повеќе ме тера да издржам со диетава до крај... Денес ми е 9 ден, најдолго што сум била на диета до сега :D
и дали почна нешто со хербалајф или dead end беше се тоа..

Почнав, ама многу скуп спорт. :D немам 4000 ден секој месец по тоа да фрлам. :)
А како за промена,да си ја избалансираш исхраната и да почнеш да комбинираш кардио со тежински тренинг,па да видиш дека нема потреба од фрлање пари по Хербалајф и слични производи за мрзеливи?:)

А како за промена,да си ја избалансираш исхраната и да почнеш да комбинираш кардио со тежински тренинг,па да видиш дека нема потреба од фрлање пари по Хербалајф и слични производи за мрзеливи?:)
Од вежбање само секс признавам, за друго не го кревам задникот па што сака нека биде. :)

Тие од Хербалајф шо ми солеа памет дека една порција шејк е поефтино и поздраво од бурек ги фатив на дело како јадат бурек.. ( некои се криеа под скалите во зградата кај што им беше велнес клубот)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom