Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Шон МекГинти потпишал нов договор со нас. Добар прогрес направи откако дојде од Чарлтон али ќе видиме дали ќе успее да се пробие во првиот тим во следниве неколку сезони. Беше сезонава на позајмица во Оксфорд и Карлсли сега следниов период за У21 ќе продолжи да игра.

Нашиот поранешен играч Саха е пред потпис на договор со Лацио, тој потпиша со Сандерленд на почетокот од сезоната но потоа беше ослободен и сега најверојатно ќе потпише. Нека му е со среќа.

Зума штоперот од Ст. Етиен што го поврзуваа со нас и што беше на ОТ потпиша нов договор до 2017. Не значи ова дека нема да тргнеме на лето по него можеби гледат само поголем профит да направат останува да видиме. Во врска со Беговиќ се надевам дека нема да се изглупираме и да го земеме, откако Стоук го купија Батленд за следна сезона скоро сигурно е дека ќе си оди. Во последнава недела секоја шпекулација поврзана со трансфер за во Јунајтед е за него и нас. Де Геа #1

РвП е избран за играч за месец јануари, би рекол заслужено инаку оваа награда му е втора во низа бидејќи беше и за декември.

Заха вчера солидно играше, прво почна како шпиц потоа кога влезе Викам се префли на крило и го извадија. Стадионот на кој играа беше катстрофа среќа што не се повреди некој играчите. Кал, кал и само кал...

Вечер Велбз да игра ко шпиц за Англија бидејќи кај нас само 2 меча сезонава одигра додека таму игра редовно шпиц и дава голови, едно полувреме за сите наши таму доста е, ни следат 2 тешки утакмици.

We will never forget.

Филип, и Мбива оној од Њукасл потпиша нов договор со Монпење, зошо иначе за милион ќе го земеа, онака за 7. :)

Абе каков Бегович можеби оваа сезона и да е најдобар голман во лигата ама покрај Де Геа да се купува голма е сосема непотребно трошење пари подобро со тие пари да земат деструктивец како Вајанама или Строман или да земеме еден централен дефанзивец ако Рио не го продолжи договорот.
Иначе и според мене Заха беше добар против Шветска имаше некој добри потези сега не даде гол ама не беше лош, во петок пак ќе го даваат на СК против Вотфорд од 20:45 часот.
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 13:48 ---
Фелaини неизвесен за дуелот со нас извор.

Тој Беговиќ у фацата ме потсеќа на Леман и ради тоа го неќам.. :D

Тој Беговиќ у фацата ме потсеќа на Леман и ради тоа го неќам.. :D
Абе никој големан не сакам да доага ни Икер Давид си е супер на лето само еден централен дефанзивец Зума/Гарај, еден деструктивец Вајнама/Стротман пулс Заха и Фабио и ќе сме топ.

Абе никој големан не сакам да доага ни Икер Давид си е супер на лето само еден централен дефанзивец Зума/Гарај, еден деструктивец Вајнама/Стротман пулс Заха и Фабио и ќе сме топ.
Абе и јас сакам Џесика Алба да ја шетам у жена парк ама не бива:icon_lol:Да бидеме реални Бегович е голманиште.Тоа што нема да дојде кај нас/ќе дојде кај нас,не е секако резултат од нашето сакање или нејкење на играчот.
Нели Гошка?:icon_mrgr:

Абе и јас сакам Џесика Алба да ја шетам у жена парк ама не бива:icon_lol:Да бидеме реални Бегович е голманиште.Тоа што нема да дојде кај нас/ќе дојде кај нас,не е секако резултат од нашето сакање или нејкење на играчот.
Нели Гошка?:icon_mrgr:
Абе во право си знам дека Бегович е јак голман ама кога имаме квалитетен голаман (Де Геа) и солиден голамн на клупа (Линдегард) зошто ни е уште еден?
images

--- надополнето: 6 февруари 2013 во 18:02 ---
Кагава бил играч на натпрварот против Латвиа за Јапонија vo во победата од 3-0 и направил 2 асистенции против Латвиа знам дека Латвија не е јака репрезентација ама добро е што влегува во форма. Еве ги асистенциите.
:cuc:

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Ich ne mi se svigja faktot sho persi ke igra protiv zhabarite vecher...
Kaj gi stavija prijatelskive bash pred lsh?

Пола тим на Англија од нашите.:icon_lol:
Hart, Johnson, Cahill, Smalling, Cole, Wilshere, Gerrard, Walcott, Cleverley, Welbeck, Rooney.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom