OSHO-Lover
Konecno Sloboden...
- Член од
- 2 декември 2011
- Мислења
- 2.213
- Поени од реакции
- 2.844
Пуздер правеле бе... пуздер... Се посра на темана медитација... џигерите ги испосра...
Хахахахах...
Хахахахах...
Не бе,сам научив.Стави ја целата реценица , не вади само еден дел.
Те научија и тоа да го правиш а...
НЕ се посрав (браво за убавиот избор на зборови и биди културен и возрасен маж, кажи дека за мене зборуваш - за кој немаш „ништо лично“ како што кажа и на темата медитација ), ами дадов мое мислење, а тебе не ти чини ничие мислење бидејќи сметаш изгледа дека никој друг нема искуство(освен ти мирисајќи ги цвеќињата) во она што ти го зборуваш...Пуздер правеле бе... пуздер... Се посра на темана медитација... џигерите ги испосра...
Хахахахах...
Мала шала... не си фаќај на срце...НЕ се посрав (браво за убавиот избор на зборови и биди културен и возрасен маж, кажи дека за мене зборуваш - за кој немаш „ништо лично“ како што кажа и на темата медитација ), ами дадов мое мислење, а тебе не ти чини ничие мислење бидејќи сметаш изгледа дека никој друг нема искуство(освен ти мирисајќи ги цвеќињата) во она што ти го зборуваш...
Ете така, насмеј се барем ти И да продолжиме со толкување на религиите и слободната волја... Како верувањето без работа може да ја уништи слободната волја и дали може да ја доведе во „грешка“...
Таквите шали и зборови дома со твоите... па види дали тие ќе се фаќаат за срце...Мала шала... не си фаќај на срце...
Ох срце тоа... се навредил... Ај ќе ти пројде... удри една јога и како нов...Таквите шали и зборови дома со твоите... па види дали тие ќе се фаќаат за срце...
НЕ! Ти не може да ми кажуваш што минува, а што не со јогата...Ох срце тоа... се навредил... Ај ќе ти пројде... удри една јога и како нов...
Ај нема везе незнам ни што се замарам... ниту пак ти што се замараш... Шала да не се знае да се прифати и спознае....брееееееНЕ! Ти не може да ми кажуваш што минува, а што не со јогата...
Простачкиот говор и желбата да навредиш некој... не оди со јогата. Не гледај ти од другите...
Не сум навреден, само ти посочувам како НЕ во иднина ако веќе си се дрзнал да ги поправаш сите што е медитација, јога... и се остало каде што се мешаш, а слабо нешто реални придобивки кај тебе
Оди сега, потпрашувајте си се таму со така фини прашања и уживајте
Остави ме мене да бидам навреден Глаголај ти за слободната волја и религиите
Не е шала... не лажи. Туку пуста желба да се дискредитира на било кој можен начин соговорникот...Ај нема везе незнам ни што се замарам... ниту пак ти што се замараш... Шала да не се знае да се прифати и спознае....брееееее
Пријатна ноќ...
Ок, како ќе кажеш ти така нека биде... да те потсетам дека ова е само форум...Не е шала... не лажи. Туку пуста желба да се дискредитира на било кој можен начин соговорникот...
Реков, за шегување има други начини, ама кој да ги знае... мора вака... кој колку и како може, нели?
Така прави слободната волја изгледа кај тебе, бутка кон сешто
Добро е што не си религиозен ...
„Само“ форум преку кој ги читаат твоите мисли илјаднициОк, како ќе кажеш ти така нека биде... да те потсетам дека ова е само форум...
Зарем мислиш дека илјадници ги читаат неговите и на Гурџи мислите„Само“ форум преку кој ги читаат твоите мисли илјадници
.
Па не толку многу по се изгледа... јас споделувам со луѓе линкови до мои размисли на темите ове, каде што пишувам и за жал според мене, на кои и тој постојано нешто си прашува, или другиот се „шегува“ потојано... што е сепак тролање... така да... ми имаат коментирано за нивните „размисли“ и тролања, но што да правиме...Зарем мислиш дека илјадници ги читаат неговите и на Гурџи мислите
Па не толку многу по се изгледа... јас споделувам со луѓе линкови до мои размисли на темите ове, каде што пишувам и за жал според мене, на кои и тој постојано нешто си прашува, или другиот се „шегува“ потојано... што е сепак тролање... така да... ми имаат коментирано за нивните „размисли“ и тролања, но што да правиме...
Претежно луѓето ги игнорираат или скокаат за да си ја задржат мислата на темата, ако е добра темата и има барем некој муабет на нејзе
Ама слободна волја нели... секој прави како си сака, кога си сака, си билдаат его, мерење пениси кој е „буден“ кој спие, кој разбира кој знае... се мудреци до мудреци сме овде, со една вистина, еден бог, еден закон... Зборови од „Book of Urizen“ на Вилијам Блејк
Да зборувавме за чистата волја... ќе имав што да реплицирам на темава вака... ништо.
А да се погледнете и двајцата...како стари баби сте...само рекла казала и оговарање.Зарем мислиш дека илјадници ги читаат неговите и на Гурџи мислите