Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.767
- Поени од реакции
- 18.522
Добра графичка за 5000?Која според вас е подобра Нвидиа или Ати?
5750 1GB DDR5 од Мебиус.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добра графичка за 5000?Која според вас е подобра Нвидиа или Ати?
И ја таа ја заглеав.Си имал ли некогаш можност да играш игри со неа?Пошто сакам да зиам нов ком. па затоа и сакам да ги играм поновите игри на солидни сетинзи.Инаку планирам да зеам интел и5 и 8 гига рам.5750 1GB DDR5 од Мебиус.
И ја таа ја заглеав.Си имал ли некогаш можност да играш игри со неа?Пошто сакам да зиам нов ком. па затоа и сакам да ги играм поновите игри на солидни сетинзи.Инаку планирам да зеам интел и5 и 8 гига рам.
Ќе играш Панг и Snow Bross преку Маме емулатор. За друго, потешко. Пиши максимална цена, дали имаш монитор, и дали имаш некоја компонента што можеш да ја искористиш (хард диск, CD-DVD, куќиште).zdravo dali e dobra ovaa konfiguracija za igri sakam da ja kupam procesor: intel dual core G645-2.9ghz3m maticna asus: P8H61-M LX3 Plus:graficka asus:GT610 1gb sddr3 ram ddr3 4gb 1333
Значи со таа графиќка можеш да ги играш сите игри, ама не за долго... и плус намали резолуција и детали за поновите игри, па после некое време оваа ми сецка, онаа ми прди... да не се зезнеш како мене првиот пат, подобро собери пари и тогаш прашај што компјутер да земеш а сега вака со конфигурацијава, не... инаку процесорот е добар за ентри левел гејминг, може сите игри да ги поднесе, а RAM-от е океј... инаку земи i3 2100 (6000 денари), истата матична (за 2390 денари), две плочки од 4 гига за 2200денари, една саглам графичка како HD 7750 (за 6000денари) или можеш графичка и на старо доколку сакаш, и напојување за 4000 денари се на се 20000...zdravo dali e dobra ovaa konfiguracija za igri sakam da ja kupam procesor: intel dual core G645-2.9ghz3m maticna asus: P8H61-M LX3 Plus:graficka asus:GT610 1gb sddr3 ram ddr3 4gb 1333
Епа наместо i3 можеш да земеш нешто како G840 (за 3000 денари) и намали на RAM-от 4GB (после некое време ќе си купиш друга плочка) а графичката нека остане... сума сумарум околу 17000 денари...segasniov kompijuter mie od telekom gadno se zaebav sto go zedov ide e imam dvd rw LG mozam po moe samo kukisteto dago iskoristam sto mi predlagate dokaj 17000 iljdai nekako da se iskompezirat so malku poslab procesor i koja graficka mija predlagate bratucetmi imat slicna konfiguracija i bez nikakov problem ja igrat far kray 3
Kingston HyperX Blu 4GB 1600MHz (1x4GB) DDR3 Non-ECC CL9 240-pin DIMM, KHX1600C9D3B1/4G
dali ovaj ram e dobar ili da stavam na 1333 od koj firmi me sovetuvate da kupam delovi posto komsija kemigo sklopuvat : amc set niko anhonc riversoft od koja od ovie frimi i dali e dovolno 500w napojuvanje